H hellas online και το “hol video club”, φέρνουν τα Χριστούγεννα με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεκοντρόλ.

hol santa's video clubΑπό 5 Δεκεμβρίου 2011 έως 10 Ιανουαρίου 2012 –είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας hol my tv. η χριστουγεννιάτικη θεματική κατηγορία περιεχομένου Santa’s video club, με πλούσιο περιεχόμενο για όλη την εορταστική περίοδο.
Συγκεκριμένα η κατηγορία Santa’s video club περιλαμβάνει:


1. Τηλεοπτικές “Πρεμιέρες” με τις ταινίες: Rango (μεταγλωτισμένη), Unknown (Ο Άγνωστος), Senna, Take me home tonight (Έλα να τη βρούμε απόψε) και Joueuse.


Οι παραπάνω ταινίες (πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση) διατίθενται σε προνομιακή τιμή 1€/ενοικίαση για απεριόριστες προβολές σε 24 ώρες (2,99€ κανονική τιμή) σε Standard Definition.


2. Τις περιπέτειες του μικρού Harry Potter, με τις ταινίες: Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος (2001), Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά (2002), Ο Χάρι Πότερ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν (2004), Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς (2005), Ο Χάρι Πότερ και το τάγμα του φοίνικα (2007)


Οι παραπάνω ταινίες διατίθενται με τιμή 1,99€/ενοικίαση σε Standard Definition.


3. Τα ταξίδια του Τζάκ Σπάροου με τους Πειρατές της Καραϊβικής στις ταινίες: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού (2003), Το σεντούκι του νεκρού (2006), Σε άγνωστα νερά (2011)


Οι 2 πρώτες ταινίες της πασίγνωστης εμπορικής επιτυχίας διατίθενται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για απεριόριστες προβολές, ενώ η τελευταία και πιο πρόσφατη διατίθενται στην τιμή 2,99€/ενοικίαση σε Standard Definition.


4. Το Junior video club που θα ξετρελάνει τα παιδιά με τις ταινίες: Γουόλ-Υ (2008), Μπόλτ (2008), Οι απίθανοι (2004), Τα ζουζούνια (1998), Ο αστυνόμος Σαΐνης σώζει τα Χριστούγεννα (1992), Τα παιδιά του Άγιου Βασίλη (2001), Τρίγωνα Κάλαντα! (1995), Χριστούγεννα με τον Σκρουτζ (1997), Χριστούγεννα με τον Σκρουτζ-Ταξίδι στο χρόνο (1999), Χριστούγεννα με τον Σόνικ (1996)


Οι παραπάνω ταινίες διατίθενται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για απεριόριστες προβολές σε Standard Definition.


5. Τέλος την υποκατηγορία WarnerTV Γιορτινή Πανδαισία με τους 1ους κύκλους επεισοδίων των Chuck (2008), Gossip Girl (2008), Mentalist (2008),The Big Bang Theory (2007) – (διαθέσιμα έως 5/1/2012)


Όλα τα παραπάνω επεισόδια (σύνολο 71) διατίθενται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για απεριόριστες προβολές σε Standard Definition.


Το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων studios παγκοσμίως, καθώς και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας και αισθησιακές, γίνονται «άμεσα διαθέσιμες» στην τηλεόραση των συνδρομητών μέσα από ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης. Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, συμπληρώνουν τη γκάμα επιλογών που προσφέρει το “hol video club” για όλη την οικογένεια.


Η υπηρεσία “hol video club” προσφέρεται στους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, όπου είναι τεχνικά εφικτό, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Στο “hol video club”, μπορεί κάποιος να απολαύσει πλήθος ταινιών και ολόκληρους κύκλους επεισοδίων από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές σε High Definition χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η ενοικίαση των νέων κυκλοφοριών του Hollywood ξεκινά από μόνο € 2,99 για 24 ώρες και απεριόριστες προβολές.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.