Τα νέα PC Monitors της LG εγγυώνται υψηλή απόδοση και ευελιξία με τις καινοτόμες λειτουργίες και την εντυπωσιακή εμφάνιση.

LG E51 AΗ LG Electronics, παρουσιάζει την πρωτοποριακή σειρά οθονών Η/Υ E51 Super LED, που διακρίνεται για τη στιλάτη σχεδίαση, τις «έξυπνες» λειτουργίες και την κορυφαία ποιότητα απεικόνισης, η οποία επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία Super LED και απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και κομψό PC Monitor.


Η εργονομική σχεδίαση της σειράς οθονών Η/Υ LG E51 Super LED αναδεικνύει τις λεπτές καμπύλες της οθόνης, -με πάχος που φτάνει μόλις τα 11,9 χιλ.-, καθιστώντας τις οθόνες εξαιρετικά εύκολες στη μετακίνηση και την τοποθέτηση σε οποιοδήποτε χώρο ή γραφείο. Επιπλέον, ο επιχρωμιωμένος βραχίονας και οι στρογγυλεμένες γωνίες, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα της πλάτης και της βάσης της οθόνης, χαρίζουν μία πρόσθετη αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.


Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση των νέων οθονών, η LG εξοπλίζει τη σειρά E51 Super LED και με πληθώρα «έξυπνων» χαρακτηριστικών, που προσφέρουν περισσότερη ευελιξία και κάνουν τη ζωή των χρηστών πιο απλή και εύκολη. Η ιδιαιτέρως πρακτική λειτουργία Dual Package, επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την άνεση των δύο οθονών για multitasking εφαρμογές, θέαση multimedia περιεχομένου και πλοήγηση στο Internet. Ειδικότερα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν και να ρυθμίζουν με εύκολο τρόπο μία δεύτερη οθόνη, όπως για παράδειγμα να διαχωρίζουν τη βασική οθόνη για διπλή προβολή (Dual Monitor Setting) ή να συνδέουν ένα δεύτερο monitor με ένα μόνο κλικ, εμφανίζοντας στη συνέχεια το task bar και στις δύο οθόνες (Dual Taskbar). Επιπλέον, το Dual Web χωρίζει την οθόνη στα δύο με το βέλτιστο μέγεθος, ώστε οι χρήστες να πλοηγούνται στο Internet και να ασχολούνται παράλληλα με άλλες εργασίες.


Παράλληλά, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Super+ Resolution της LG, οι οθόνες της σειράς E51 Super LED προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια και κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η τεχνολογία Super+ Resolution βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, εξαλείφοντας τα προβλήματα θολούρας και αλλοιωμένων υφών. Συνδέοντας, επίσης, συμβατές συσκευές στην οθόνη, όπως για παράδειγμα μία φωτογραφική κάμερα τύπου DSLR ή μία βιντεοκάμερα Full HD, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν το υλικό εύκολα και με μεγάλη πιστότητα, εισάγοντας μία νέα διάσταση στις εικόνες και τα βίντεο που έχουν τραβήξει.


Τέλος, η πληθώρα των καινοτομιών της νέας σειράς οθονών Η/Υ E51 Super LED της LG, συμπληρώνεται ιδανικά με τα Super Energy Saving χαρακτηριστικά, τα οποία εξοικονομούν έως και 55% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές LCD οθόνες Η/Υ.


Μοναδική σε design, «έξυπνη» και φιλική προς το περιβάλλον, τα νέα PC Monitors της σειράς E51 Super LED της LG, εγγυώνται ψυχαγωγία χωρίς συμβιβασμούς