Ένα νέο εργαλείο πιστοποίησης αυθεντικότητας για τα προïόντα της έχει θέσει σε λειτουργία η Monster με σκοπό να προφυλάσει τους αγοραστές.

MonsterΩστόσο, καθώς αυτό το εργαλείο αναπτύχθηκε μόλις πρόσφατα σε παγκόσμια κλίμακα (http://www.beatsbydre.com/support/VerifyProduct.aspx) , παρατηρήθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις προβλήματα κατά την πιστοποίηση των ίδιων των αυθεντικών προϊόντων. Η Monster, μέχρι να εξασφαλίσει την έγκυρη λειτουργία του συστήματος παγκοσμίως και προκειμένου να συνεχίσει να στηρίζει τους καταναλωτές, προσφέρει έναν εναλλακτικό «χειρωνακτικό» τρόπο πιστοποίησης και φροντίζει να αποστείλει πιστοποιητικό στους κατόχους των αυθεντικών ακουστικών.


Συγκεκριμένα όποιος ενδιαφέρεται να πιστοποιήσει το προϊόν του μπορεί να στείλει αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και το σειριακό αριθμό των ακουστικών στην ΑΜΥ, τον επίσημο διανομέα της Monster στην Ελλάδα, μέσω email στη διεύθυνση support@amy.gr ή fax στο 210 6133 301. Στη συνέχεια η Monster αφού ελέγξει την εγκυρότητα του σειριακού αριθμού αποστέλλει πιστοποιητικό γνησιότητας στον κάτοχο.


Καθώς είναι πρωτοφανής η εξάπλωση των απομιμήσεων ακουστικών Monster σε παγκόσμια κλίμακα, η ΑΜΥ προειδοποιεί τους καταναλωτές να προσέχουν ιδιαιτέρως από που αγοράζουν ακουστικά Monster, καθώς υπάρχει πλήθος κυρίως ξένων ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαθέτουν απομιμήσεις. Η Monster έχει αναρτήσει στο δικτυακό της τόπο μια λίστα που φροντίζει να είναι συνεχώς ενημερωμένη και περιλαμβάνει ύποπτα website και e-shops που διαθέτουν απομιμήσεις. Μπορείτε να δείτε τη σχετική λίστα και άλλες πληροφορίες για να προστατευθείτε από τις απάτες στη διεύθυνση: http://www.monstercable.com/counterfeit/