Η HP και η Info Quest Technologies ανακοινώνουν το hpshop.gr, το πρώτο HP branded ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα,

HP e-shopΣτο εν λόγω κατάστημα μπορείτε να γνωρίσετε όλο το εύρος των προϊοντικών λύσεων του Personal Systems Group της HP.


Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σαν στόχο να λειτουργήσει συμπληρωματικά στους συνεργάτες της HP, να προβάλλει όλο το εύρος των προϊοντικών λύσεων που διαθέτει σε ηλεκτρονικόυς υπολογιστές και παρελκόμενα προϊόντα, να ενημερώσει για τις καινοτομίες και εξελίξεις της ΗΡ, να ψυχαγωγήσει τον κόσμο της με quiz, διαγωνισμούς, παιχνίδια κι άλλα και τελικά να δώσει προστιθέμενη αξία στα χρήματα των πελατών της. Την ανάπτυξη και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει, ως «Accredited HP Online Shop Partner», η Info Quest Technologies.
Στο hpshop.gr θα βρείτε
 Την μεγαλύτερη γκάμα των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών, οθονών, αξεσουάρ, υλικών αναβάθμισης και πακέτων υποστήριξης
 Αναλυτικές Πληροφορίες και συγκριτικά για κάθε μοντέλο
 Ανταγωνιστικές τιμές και ειδικά πακέτα προσφορών
 Επιλεγμένα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών
 Τη λειτουργικότητα, την ταχύτητα και τη σχεδίαση ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος
 Πολλαπλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και παρακολούθησης της παραγγελίας σας
 Την ποιότητα εξυπηρέτησης και την αξιοπιστία της Info Quest Technologies


Σχετικά με την HP


Η HP, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, απλοποιεί τη χρήση της τεχνολογίας παρέχοντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις υποδομές πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HP είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.hp.com.


Σχετικά με την Info Quest Technologies


H Info Quest Technologies (www.infoquest.gr), για περισσότερα από 30 χρόνια, πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής & Επικοινωνιών, συγκαταλεγόμενη στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Με οδηγό την καινοτομία και στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία αναπτύσσει πολύπλευρη δραστηριότητα, που συνδυάζει τη διάθεση μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών μέσω πολλαπλών εναλλακτικών καναλιών διάθεσης και εξυπηρέτησης.