Το taxiplon έκλεισε δύο μήνες επιτυχημένης λειτουργίας και μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ εμφανίζεται και με look… Χριστουγέννων.

taxiplon logoΧριστουγεννιάτικη Έκδοση!
Κυκλοφόρησε στο App Store και στο Android market η νέα εορταστική έκδοση του taxiplon με Χριστουγεννιάτικο theme αλλά και νέες λειτουργίες!

Αστέρια Παντού!
Εδώ και ένα μήνα έχει τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα taxiplon points που σας ανταμείβει για τη χρήση που κάνετε στο taxiplon. Ολοκληρώστε μια διαδρομή και κερδίστε 50 πόντους. Πείτε σε φίλους σας να εγκαταστήσουν το taxiplon και μαζέψτε άλλους 20 πόντους για κάθε έναν. Κάντε διαδρομή με το Lucky Taxi και προσθέστε κατευθείαν 400 πόντους! Στο τέλος κάθε μήνα οι χρήστες που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους κατά τη διάρκεια του, γίνονται taxiplon stars κ θα έχουν μελλοντικά αποκλειστικά προνόμια.

Δώρο ένα tablet!
Για τον μήνα Δεκέμβριο, το taxiplon γιορτάζει μαζί σας και σας προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Ο χρήστης που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους μέσα στο μήνα θα κερδίσει ένα Android Tablet 7″ με GPS και δυνατότητα σύνδεσης 3G. Παρακολουθείτε καθημερινά από το κινητό σας την συναρπαστική εξέλιξη του διαγωνισμού.