Σε νέες εγκαταστάσεις του BizeGate B2B στις εταιρείες ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε., ΠΑΤΜΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Α.Ε. και STELT ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. προχώρησε η REGATE.

REGATEΟι εν λόγω επιχειρήσεις, έχοντας λειτουργήσει αρκετό καιρό με την πλατφόρμα BizeGate για την αυτοματοποίηση του τμήματος πωλήσεών τους, αποφάσισαν να επενδύσουν στη νέα έκδοση του module BizeGate B2B που επεκτείνει τη λειτουργικότητα του BizeGate, προσφέροντας ένα ασφαλές λειτουργικό περιβάλλον προς τους συνεργάτες και μεταπωλητές της εκάστοτε επιχείρησης.


Συγκεκριμένα, το BizeGate B2B παρέχει τη δυνατότητα σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, να έχουν Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με τους πελάτες, συνεργάτες και μεταπωλητές τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον (με SSL) μέσα από το οποίο μπορούν οι τελευταίοι να δίνουν παραγγελία ακόμα κι όταν τα γραφεία τους είναι κλειστά, να ελέγχουν τις καρτέλες τους (με ανάλυση σε επίπεδο ειδών τιμολογίου), να βλέπουν τα στατιστικά πωλήσεών τους (και πιθανά εκπτωτικά τζίρου), να παρακολουθούν τους νέους τιμοκαταλόγους, φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά ειδών, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα πληρωμών με πιστωτική κάρτα.


Το BizeGate B2B εγκαθίσταται και συμπληρώνει την πλατφόρμα αυτοματοποίησης πωλήσεων (BizeGate Sales Force Automation). Διασυνδέεται με όλα τα εμπορολογιστικά και ERP συστήματα όπως ενδεικτικά των εταιρειών SAP, Entersoft EBS/Expert, SoftOne, Business, Prime, Galaxy, SEN, Κεφάλαιο, Eurofasma Next, κλπ.


Επιπρόσθετα, το BizeGate B2B είναι το πρώτο ολοκληρωμένο B2B σύστημα, το οποίο λειτουργεί στα πρότυπα της HTML5, παρέχοντας την πληροφόρηση αυτή σε κινητά τηλέφωνα (smartphones και tablets), με αποτέλεσμα να είναι πλήρως επιλέξιμο για τη δράση DigiMobile.


Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970, καθώς και στο pr@regate.gr.