Το iStorm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, προσφέροντας πλήθος επιλογών που θα ικανοποιήσουν τους πάντες.

logo_iStormΑπό το iPad 2, που όλοι θέλουν να αποκτήσουν και τα iPod, έως τους καταπληκτικούς όλα-σε-ένα iMac, τα υπέρκομψα Macbook και τα μοναδικά αξεσουάρ, στο iStorm υπάρχει ένα δώρο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και πρωτότυπο για τον καθένα.


Με αφορμή την εορταστική περίοδο και για λίγες μόνο ημέρες, από τις 5 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν το νέο τους Mac θα επωφεληθούν από την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης του συστήματός τους με διπλάσια μνήμη, αποκτώντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, ευελιξία και ισχύ.


Η αναβάθμιση των συστημάτων iMac & Macbook Pro, γίνεται επί τόπου, στο Service των καταστημάτων, τη στιγμή της αγοράς και διαρκεί μερικά λεπτά. Στα Macbook Air και Macbook Pro, που δεν είναι εφικτή η αναβάθμιση της μνήμης, παρέχεται μαζί με κάθε αγορά υπερδιπλασιασμός της χωρητικότητας του σκληρού δίσκου των συστημάτων, με δώρο έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 500 GB και 1ΤΒ αντίστοιχα.


Επισκεφθείτε το iStorm στο Κολωνάκι και το νέο κατάστημα iStorm στο Εμπορικό Κέντρο River West, για να γνωρίσετε όλη την οικογένεια Apple, να επιλέξετε τον Mac που σας ταιριάζει και να διαλέξετε δώρα, που θα κάνουν τους αγαπημένους σας χαρούμενους.