Δυνατή online παρουσία του νέου Golden Hall από την GlobalStar Interactive Intelligence www.goldenhall.gr

goldenhallΣτην πιο πολυσύχναστη λεωφόρο της Αθήνας, τη Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου, ένας μοναδικός χώρος για τα ελληνικά δεδομένα, το Golden Hall, έρχεται να καλοσωρίσει τους επισκέπτες και να εγκαινιάσει μία νέα εποχή στις αγοραστικές επιλογές τους σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Την παρουσία του Golden Hall στο Internet ανέλαβε με μεγάλο ενθουσιασμό η ομάδα της GlobalStar Interactive Intelligence. Το τελικό αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε από σήμερα στην διεύθυνση www.goldenhall.gr , παρουσιάζει με στύλ τις εγκαταστάσεις του νέου εμπορικού κέντρου, όλα τα καταστήματα που στεγάζονται εντός και αντανακλά πλήρως τις υψηλού επιπέδου εμπειρίες που υπόσχεται το Golden Hall στο κοινό του. Πριν τα εντυπωσιακά εγκαίνια του Golden Hall λοιπόν, κάντε μια στάση στο www.goldenhall.gr .

Το Golden Hall αναπτύχθηκε από τη LAMDA Domi Α.Ε.- θυγατρική εταιρεία της LAMDA Development Α.Ε. – και έρχεται να αλλάξει ριζικά τις καταναλωτικές συνήθειες του αθηναϊκού – και όχι μόνον – κοινού. Τη διαχείριση του Golden Hall έχει αναλάβει η ECE LAMDA Hellas Α.Ε., εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης.

Με συνολική επιφάνεια 41.000 τ.μ., το Golden Hall αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, φιλοξενώντας 130 εγχώρια και διεθνή εμπορικά σήματα στο χώρο της μόδας σε συνδυασμό με επιλεγμένα εστιατόρια και cafe. Με υπόγειο χώρο στάθμευσης δύο επιπέδων και 1.400 θέσεων, η επίσκεψη στο Golden Hall μετατρέπεται σε μια άνετη και μοναδική εμπειρία.