Την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης υλοποίησης της λύσης InnovEra ERP στον όμιλο εταιριών ONEX HELLENIC, ανακοινώνει η Data Communication.

Data_CommunicationΗ λύση InnovEra ERP, βασισμένη στο Microsoft Dynamics NAV αποτελεί ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό εργαλείο για την παρακολούθηση και διαχείριση έργων της ONEX HELLENIC. Ο Όμιλος εταιριών ONEX HELLENIC έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων οι οποίες συμπεριλαμβάνουν έργα στη νανοτεχνολογία, την αεροπλοΐα, την άμυνα και τεχνολογία, την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες. Για την κάλυψη των αναγκών του για πλήρη παρακολούθηση του κυκλώματος των έργων που αναλαμβάνει, ο Όμιλος ONEX HELLENIC επέλεξε μία διεθνή και αξιόπιστη ERP εφαρμογή της Data Communication.


Με το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP προσαρμοσμένο στις ανάγκες του, o Όμιλος εταιριών ONEX HELLENIC έχει σήμερα τη δυνατότητα να παρακολουθεί τους πόρους που ανατίθενται στα έργα τα οποία αναλαμβάνει και τη διαθεσιμότητά τους. Παράλληλα μπορεί και έχει τον έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων που αφορούν στο εκάστοτε έργο του και μία ολοκληρωμένη εικόνα για την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα της εταιρίας.


Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας, εγκαταστάθηκε και έχει τεθεί ήδη σε πλήρη παραγωγική λειτουργία στον όμιλο ONEX HELLENIC το σύστημα μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού της Data Communication, Premium HRM. Το τελευταίο έχει διασυνδεθεί πλήρως και με το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP.