Στην κορυφή του ελληνικού iTunes βρέθηκε η εφαρμογή της ψηφιακής πλατφόρμας διανομής εντύπων e-na, μόλις 48 ώρες μετά την διάθεσή της από την Planet Interactive.

e-naΗ ανταπόκριση του κοινού ήταν ακαριαία και άμεση, καθώς η εφαρμογή της e-na σε λιγότερο από 48 ώρες σκαρφάλωσε στην κορυφή των εφαρμογών του ελληνικού iTunes, ως νούμερο ένα free iPad apps http://itunes.apple.com/gr/app/e-na/id362707862?mt=8.


Ο χρήστης του iPad βλέπει εκατοντάδες ελληνικούς τίτλους σε ψηφιακή μορφή τους αγοράζει είτε μέσα από την εφαρμογή είτε μέσα από το ηλεκτρονικό περίπτερο www.e-na.com. Σημειώνεται πως ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει και να ξεφυλλίσει τα ψηφιακά έντυπα στο φυσικό τους layout, απολαμβάνοντας το σύνολο του περιεχομένου τους. Επιπλέον, του προσφέρεται η δυνατότητα αρχειοθέτησης και αναζήτησης, ενώ αποκτά πρόσβαση σε πλούσιο πολυμεσικό περιεχόμενο.


Eκτός από το iPad, τα ψηφιακά έντυπα είναι ήδη διαθέσιμα και για PCs με Windows λειτουργικά συστήματα. Επίσης σύντομα, η e-na πρόκειται να ανακοινώσει εκδόσεις για περισσότερες πλατφόρμες όπως για Samsung, Android, Linux, Mac και Symbian.


Ο Βασίλης Γιακαμόζης, Διευθυντής της e-na σχολίασε: “H ανάπτυξη των υπηρεσιών μας περνάει από την υποστήριξη tablet devices όπως το iPad, τα οποία σηματοδοτούν τη μετάβαση των παραδοσιακών εντύπων σε σύγχρονες μορφές ψηφιακής ανάγνωσης. Η e-na πρωτοπόρος στον χώρο του digital publishing φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και σε αυτό τον τομέα. Η απίστευτη αποδοχή του κοινού, το οποίο σε λιγότερο από 48 ώρες μας φέρνει στην πρωτιά των εφαρμογών του ελληνικού iTunes, μας γεμίζει χαρά και μας δεσμεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη ποιοτικών υπηρεσιών”.