Το WWE 12 κυκλοφόρησε και η μεγάλη έκπληξη ήταν η συμμετοχή στο game του πρώην πρωταθλητή του WWE αλλά και του UFC, Brock Lesnar.

WWE12Η τεράστια εμπορική επιτυχία του τίτλου και η αποθέωση από τον τύπο δεν είναι εκπλήξεις αφού ήταν γνωστό από καιρό ότι το WWE 12 θα έφερνε την επανάσταση στο χώρο του WWE και θα έδινε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια αυτό που οι fans επιθυμούν. Ένα εκπληκτικό παιχνίδι πάλης για τις κονσόλες νέας γενιάς (PlayStation 3 και Xbox 360) που με τη νέα μηχανή predator χαρίζει γρήγορο gameplay με φυσικές και ρευστές κινήσεις.


Απαλλαγμένο από τους περιορισμούς που του επέβαλε η ανάπτυξή του σε παλαιότερες κονσόλες, το WWE 12 διαθέτει νέες κάμερες, νέα εφέ και πάνω από 80 διαφορετικά ήδη αγώνα όπως το Steel Cage και το Royal Rumble 40 παλαιστών.


Επίσης διαθέτει νέα storylines και career modes, τρείς διαφορετικούς δρόμους προς τη Wrestlemania και εκπληκτικής λεπτομέρειας μηχανή για τη δημιουργία του δικού σου superstar με χιλιάδες επιλογές στην εμφάνιση, τη συμπεριφορά και την ιστορία καθώς και δημιουργία νέων κινήσεων, του δικού σου προσωπικού στυλ και της δικής σου αρένας.