Η cosmoONE επέκτεινε την συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με την παροχή υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών compareONE.

cosmoone_logoΗ Διεύθυνση Προμηθειών της Εθνικής Τράπεζας, πέραν της αξιοποίησης των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών, επέλεξε να ενσωματώσει στις διαδικασίες της και την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών compareONE, η οποία παρέχεται από την cosmoONE και καλύπτει ολόκληρο το εύρος των διαδικασιών των Προμηθειών: από την πλήρη και προσωποποιημένη κατηγοριοποίηση και αναζήτηση Προμηθευτών (sourcing) μέσω Ηλεκτρονικού Μητρώου Προμηθευτών έως και την ηλεκτρονική λήψη, αξιολόγηση και κατάταξη των προσφορών από τους αντίστοιχους προμηθευτές.


Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία η Διεύθυνση Προμηθειών της ΕΤΕ θα διαχειρίζεται αρχικά συγκεκριμένα είδη και υπηρεσίες σε συνεργασία με 150 Προμηθεύτριες εταιρίες, με σκοπό την περαιτέρω αξιοποίησή της στο προσεχές χρονικό διάστημα.


Τα αρμόδια στελέχη, επί θεμάτων Προμηθειών, της ΕΤΕ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας με την cosmoONE που εξειδικεύεται σε θέματα ηλεκτρονικών προμηθειών.


Αντίστοιχα, ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE κ. Α. Πετμεζάς, δήλωσε την αισιοδοξία του σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα, καθώς η cosmoONE είναι σε θέση να παρέχει πλήρεις και απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου.