Η LG εμπλουτίζει τη γκάμα των τηλεοράσεών της, παρουσιάζοντας την LW5400, μια νέα τηλεόραση εξοπλισμένη με την επόμενη γενιά της τεχνολογίας CINEMA 3D.

LG LW540S_SIDEΧάρη στη μοναδική σχεδίαση της, με το χαρακτηριστικό, λεπτό, μεταλλικό πλαίσιο οθόνης με πάχος μόλις 17,3 χιλ., η LW5400 εναρμονίζεται ιδανικά στο περιβάλλον κάθε σπιτιού, προσφέροντας παράλληλα μία ρεαλιστική και ατμοσφαιρική εμπειρία τρισδιάστατης θέασης.

«Η μοναδική σχεδίαση αποτελεί μέρος του DNA μας στη LG, και ποτέ δε ξεχνάμε ότι ο καλύτερος σχεδιασμός ενισχύει ταυτόχρονα και τη λειτουργία των συσκευών», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Entertainment Company. «Η LW5400 αποτελεί άριστο παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας, με το απίστευτα λεπτό πλαίσιο οθόνης, το οποίο όχι μόνο δείχνει φανταστικό, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει τους θεατές με περισσότερο ρεαλισμό στο συναρπαστικό κόσμο του CINEMA 3D».

Η LW5400 Cinema 3D προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στη νέα γενιά τηλεοράσεων με 3D τεχνολογία, με τη χρήση άνετων, ελαφριών γυαλιών σε πολύ προσιτή τιμή. Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα μετατροπής από 2D σε 3D, διασφαλίζει ότι οι θεατές θα έχουν πάντα διαθέσιμο 3D περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, η LW5400 προσφέρει “Flicker-Free” εικόνα, πιστοποιημένη από την TÜV και την Intertek, δύο παγκοσμίως αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης. Ειδικότερα, η απουσία των φαινομένων flicker και crosstalk, καθιστά την εικόνα της LW5400 απολύτως ομαλή, εξαλείφοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης ζαλάδας και πονοκεφάλων, που παρατηρούνταν ενίοτε κατά την παρακολούθηση 3D περιεχομένου σε παλιότερες 3D τηλεοράσεις. Επίσης, οι ευέλικτες θέσεις παρακολούθησης μπροστά από την τηλεόραση και η ευρεία γωνία θέασης, καθιστούν την LW5400 ιδανική για τη 3D θέαση από μεγαλύτερο αριθμό ατόμων και μεγάλες παρέες, ενώ η λειτουργία Light Boost αποδίδει εντυπωσιακά πιο φωτεινές και καθαρές τρισδιάστατες εικόνες.
Η τεχνολογία TruMotion 100Hz βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα εικόνας LED Plus της LW5400, εξαλείφοντας τα απότομα «σπασίματα», ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορων σκηνών δράσης. Επίσης, η λειτουργία Picture Wizard II ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστα επίπεδα μαύρου και χρωματικών τόνων. Επιπλέον, το DivX Plus επιτρέπει στους θεατές να κατεβάσουν ή να κάνουν stream μία πληθώρα αρχείων σε υψηλή ανάλυση στην τηλεόραση τους και η λειτουργία LED Energy Saving σε συνεργασία με το Smart Energy Saving Plus, πετυχαίνει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Τέλος, χάρη στο στιλάτο μεταλλικό της πλαίσιο, η LW5400 αποτελεί μια καλαίσθητη προσθήκη σε οποιοδήποτε οικιακό περιβάλλον. Η κομψή της εμφάνιση αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης, με πάχος μόλις 17,3 χιλ., το οποίο τονίζει το φινίρισμα της, ενώ ταυτόχρονα καθιστά την LW5400 ως μια από τις εντυπωσιακότερες τηλεοράσεις της LG έως σήμερα.

Με την LW5400, η LG φέρνει μία νέα εποχή στην CINEMA 3D ψυχαγωγία και την υψηλή σχεδίαση, μεταφέροντας τους θεατές στο κέντρο της δράσης για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση

Τεχνικά χαρακτηριστικά LW5400 Cinema 3D
• Τεχνολογία CINEMA 3D
• LED Plus
• TruMotion 100Hz / MCI 400
• Picture Wizard II (Emotional Picture)
• DivX Plus / HD
• Infinite 3D Sound
• LED Energy Saving
• Smart Energy Saving Plus