Η εκδήλωση της PRMIA Hellas με θέμα “Credit Rating in Turbulent Times” που διεξάγεται στις 22/11/11 έχει ως χορηγό την SAS Ελλάδος.

SAS2Η SAS Ελλάδος, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών Business Analytics, συμμετέχει ως χορηγός στην εκδήλωση της PRMIA Hellas με θέμα Credit Rating in Turbulent Times“, που θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου 2011 και ώρες 17:30-20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, κτίριο “Κωστής Παλαμάς”.

Η αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας (credit rating) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς –και ιδιαίτερα τις τράπεζες- και το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία στις τρέχουσες κρίσιμες συνθήκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, το θέμα της εκδήλωσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι τράπεζες καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα να λάβουν σημαντικότατες αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν σύνθετες προκλήσεις αναφορικά με την εξυγίανση αλλά και την βέλτιστη εκμετάλλευση των χαρτοφυλακίων τους.

H εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη του PRMIA καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες διαχείρισης κινδύνων.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Διευθυντής του Ελληνικού Παραρτήματος της PRMIA Hellas, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Μάλλιος, Domain Risk Expert της SAS Ελλάδας, ειδικός σε θέματα κινδύνου σε τομείς όπως Solvency II, Credit Scoring, Stress Testing, Operational Risk, Firm-Wide Risk καθώς και σε εξειδικευμένα έργα διαχείρισης κινδύνου στο Δημόσιο Τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση της PRMIA Hellas.