Παρακολουθήστε ταινίες υψηλής ευκρίνειας από το iTunes Store, ειδήσεις, αθλητικά ή κάντε streaming της μουσικής και των φωτογραφιών σας στην τηλεόρασή σας!

appleTVΗ iSquare ανακοίνωσε ότι η συσκευή Apple TV, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να παρακολουθήσει ταινίες υψηλής ευκρίνειας κατεβασμένες από το iTunes Store, ειδήσεις και αθλητικά γεγονότα και να κάνει streaming τη μουσική του και τις φωτογραφίες του απευθείας στην τηλεοπτική οθόνη του, είναι πλέον διαθέσιμη διαθέσιμη στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Πριν λίγο καιρό, η Apple έκανε διαθέσιμη την υπηρεσία ενοικίασης και αγοράς ταινιών, πρόσφατων κυκλοφοριών αλλά και παλαιότερων αγαπημένων ταινιών από μεγάλα κινηματογραφικά studio, μέσα από το Ελληνικό και Κυπριακό iTunes Store, έτσι ώστε κάποιος να τις απολαμβάνει σε ποιότητα High Definition στον υπολογιστή ή την iOS συσκευή του. Πλέον, η συσκευή Apple TV επιτρέπει την προβολή ταινιών απευθείας από το iTunes Store στην τηλεοπτική οθόνη, χωρίς ανάγκη συγχρονισμού και χωρίς ανάγκη διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς στην τηλεοπτική οθόνη του slideshow με φωτογραφίες, να ακούσει μουσική και ακόμα περισσότερα που υπάρχουν στον υπολογιστή του, ενώ χάρη στο AirPlay μπορεί να κάνει streaming μουσικής, φωτογραφιών και video που υπάρχουν στο iPhone, το iPad και το iPod touch του.
Η Apple TV διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή A4 για να αναπαράγει τα πάντα εύκολα χωρίς εμπόδια στη ροή και χωρίς «παγωμένες» εικόνες. Είναι ενεργειακά αποδοτική, αθόρυβη και τόσο μικρή ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο και να μεταφέρεται εύκολα. Ακόμα, μέσα στο κουτί, ο χρήστης θα βρει και το εντυπωσιακό Apple Remote για ακόμα πιο εύκολη χρήση του περιεχομένου του από την Apple TV. Σημειώνεται ότι στην υπάρχουσα μορφή του iTunes Store, δε διατίθεται υποτιτλισμός των ταινιών στα ελληνικά.