Το meandhome.gr και η Braun δίνουν την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για να απολαύσουν έναν αγώνα της Ρεάλ

ME&HOME - BraunΜε κάθε αγορά ανδρικής ξυριστικής μηχανής BRAUN, οι επισκέπτες του Me&Home by Getitnow.gr θα διεκδικήσουν μέσα από κλήρωση μια ξεχωριστή εμπειρία: ένα 3ημερο ταξίδι στη Μαδρίτη, καθώς και εισιτήρια για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!


Οι ξυριστικές μηχανές της BRAUN αποτελούν το απόλυτο αντρικό χρηστικό gadget καθώς συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία ξυρίσματος, με τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα της εταιρείας. Η Σειρά 3 διαθέτει Σύστημα Τριπλής Δράσης FreeFloat™, αυξημένη ταχύτητα μοτέρ και πλέγμα SensoFoil™, για καλύτερο ξύρισμα ακόμα και κάτω από το ντους.
Η Σειρά 5 προσφέρει εξαιρετικό ξύρισμα σε προβληματικές περιοχές, διαθέτει τον πατενταρισμένο ενδιάμεσο κόπτη ActiveLift™, μοναδικό πλέγμα OptiFoil™ και κεφαλή ξυρίσματος που προσαρμόζεται στις καμπύλες του δέρματος.


Τέλος, η πλέον προηγμένη Σειρά 7 με την επαναστατική τεχνολογία sonic, προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό 10.000 μικροδονήσεων σε κάθε κίνηση – για το απόλυτα λεπτομερές και άνετο ξύρισμα.


Επισκεφθείτε τώρα το www.meandhome.gr, επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και πραγματοποιήστε τις πιο έξυπνες αγορές για εσάς και τον χώρο σας.


Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσα από το site του www.meandhome.gr έως το τέλος Δεκεμβρίου και για τα μοντέλα BRAUN Series 3, Series 5, Series 7.