Η Cytech γιορτάζει 10 χρόνια στον χώρο του Mobile Marketing έχοντας εδραιώσει μια διεθνή πελατεία τόσο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες SMS όσο και Proximity Marketing.

cytech_2010_logo_bigΓια το λόγο αυτό παρουσιάζει μια σειρά από ελκυστικές προσφορές για όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό να ανταμείψει τους υπάρχοντες και τους νέους πελάτες της.
“Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε την παρουσία μας παρά τον σκληρό ανταγωνισμό στον τομέα αυτό. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και συνεπώς να διευρύνουμε και το πελατολόγιο μας, πάντα με την δέσμευση προς τους πελάτες μας για υπηρεσίες καλής ποιότητας, όπως επίσης καινοτομία και ελκυστικές προσφορές.” δηλώνει ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συν-ιδρυτής της Cytech ΕΠΕ.
Η εταιρεία βασιζόμενη στην 10ετή εμπειρία της στο χώρο του Mobile Marketing, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα του Mobile Marketing και αναπτύσσει τις δικές της λύσεις, που προσαρμόζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη.


Ο κ.Στέλιος Μαυρομιχάλης, επίσης συν-ιδρυτής της Cytech ΕΠΕ, πρόσθεσε: “Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ελληνική οικονομία, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία κατακτώντας μια μεγαλύτερη διεθνή πελατειακή βάση. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας αντιμετωπίζουν, με τις τρέχουσες συνθήκες στην Ελλάδα, αλλά πιστεύουμε ότι – μέσω της καινοτομίας – υπάρχει ακόμα περιθώριο για την ανάπτυξη τους και σε αυτή αλλά και σε κάθε άλλη οικονομία. ”


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10,000 δωρεάν SMS προς ελληνικά κινητά
Μείνετε κοντά στο δέντρο μας και κάντε δωρεάν αποστολές 10.000 SMS προς ελληνικά κινητά για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου. Το δικό μας Free SMS Tree (www.freesmstree.gr) θα ανανεώνετε καθημερινά και θα προσφέρει στους επισκέπτες του περισσότερα δωρεάν SMS. Απολαύστε τους καρπούς του δέντρου μας!
Μαζικά SMS – 10% επιπλέον SMS σε όλες τις αγορές


ProSMS.gr – η υπηρεσία μας μαζικών SMS – σας επιστρέφει το 10% των αγορών σας σε SMS για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου. Μην χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα SMS για τις επόμενες αποστολές σας. Δημιουργείστε έναν λογαριασμό στο http://www.prosms.gr/ εάν δεν έχετε ήδη ένα, και κερδίστε 10% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας.


Bluetooth & WiFi Proximity Marketing – άδειες χρήσης λογισμικού


Η Cytech ΕΠΕ προσφέρει απεριόριστες άδειες χρήσης λογισμικού σε όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Bluevibe.
– απλά στείλτε ένα e-mail στο info@bluevibe.net με τίτλο “Δωρεάν άδεια Bluevibe λογισμικού”. Γράψτε το πλήρες όνομα σας, τη θέση και τα στοιχεία της εταιρείας σας και θα κερδίσετε αυτόματα μια άδεια χρήσης του Bluevibe λογισμικού.
Η περίοδος ισχύος για τις Bluevibe άδειες θα είναι 10 μήνες.


Σημείωση: Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν από την ημερομηνία δημοσίευσης μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου του 2011. Η περίοδος ισχύος για τις άδειες χρήσης του Bluevibe λογισμικού θα είναι διαθέσιμες για 10 μήνες. Μια άδεια χρήσης ανά πελάτη.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΤΟΣ


Έκπτωση 10% στην άδεια χρήσης της πλατφόρμας SMS (SMSP) και την τεχνική υποστήριξη για εταιρείες και οργανισμούς που αναζητούν ένα προϊόν που να τους επιτρέπει να προσθέσουν υπηρεσίες SMS marketing στο πορτοφόλιο τους.
• Έκπτωση 10% σε νέες αγορές αδειών χρήσης λογισμικού
• Έκπτωση 10% στη μηνιαία τεχνική υποστήριξη


Σημείωση: Όλες οι προσφορές για την πλατφόρμα SMS (SMSP) είναι διαθέσιμες για ένα χρόνο, ξεκινώντας από τις 17 Νοεμβρίου του έτους 2011 και μέχρι τις 17 Νοεμβρίου του έτους 2012 και εφαρμόζεται στον βασικό τιμοκατάλογο.


Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και γιορτάστε μαζί μας τα 10 χρόνια της δραστηριότητας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cytech.gr για περαιτέρω λεπτομέρειες για τις προσφορές μας.