Το πολυτελές ξενοδοχείο The Westbury, που βρίσκεται στην καρδιά του Mayfair στο Λονδίνο επέλεξε την οικογένεια ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της MCOM.

HOTstream-TVΤο The Westbury χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των λύσεων HOTstream’s HD Hospitality Suite, μεταξύ των οποίων είναι:
• HOTstream Interactive TV για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών από την τηλεόραση των δωματίων. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα view bill, μηνύματα προς τους επισκέπτες, ο κατάλογος των υπηρεσιών, ημερολόγιο εκδηλώσεων και πολλές άλλες.
• HOTstream IPTV για την διανομή των τηλεοπτικών καναλιών με υψηλή ποιότητα εικόνας (high definition-HD) και υπηρεσίες όπως κατηγοριοποίηση των καναλιών με βάση το περιεχόμενο ή την γλώσσα, προσωποποίησης της λίστας των καναλιών με επιλογές του επισκέπτη και εύκολη αναζήτηση.
• HOTstream Video on Demand με μεγάλη επιλογή ταινιών πρώτης προβολής καθώς και θεματικών ταινιών αποκλειστικά σε υψηλή ανάλυση (HD).
• HOTstream Internet για την πλήρη κάλυψη του ξενοδοχείου τόσο με ενσύρματο όσο και με ασύρματο δίκτυο για πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων στο internet (HSIA) από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του Westbury.
• HOTstream Digital Signage για την σήμανση των κοινόχρηστων χώρων, την προβολή ξενοδοχειακών υπηρεσιών αλλά και την καθοδήγηση των επισκεπτών προς τους χώρους του ξενοδοχείου όπως meeting rooms, bar, εστιατόρια.

Το The Westbury βρίσκεται στην Bond Street, ιδανική τοποθεσία για επαγγελματίες αλλά και για επισκέπτες που ταξιδεύουν για τουρισμό. Συνδυάζει μοντέρνα πολυτέλεια και διαχρονικό ύφος. Το Westbury άνοιξε τη πόρτες του το 1955 και αποτέλεσε το πρώτο αμερικάνικο ξενοδοχείο 5 αστέρων στον Λονδίνο, ενώ παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πιο αναγνωρίσιμα. Το 1999 εξαγοράστηκε από την Cola Holding η οποία προχώρησε σε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων, ενώ το 2009 δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο 800 τ.μ. για εκδηλώσεις, το Westbury Gallery.