Η Οn Telecoms είναι ο μεγάλος χορηγός της νέας παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου και προσφέρει μια σειρά από σχετικές πρωτοποριακές υπηρεσίες.

lazopoulos_onΗ Οn Telecoms, ως μεγάλος χορηγός της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου « Ο Βιοπαλαιστής στη Στέγη », θα μεταδίδει μετά τα Χριστούγεννα, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της την παράσταση αλλά και σε ζωντανή σύνδεση με τα παρασκήνια καθημερινά, τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, τις οδηγίες, την προετοιμασία των συντελεστών της.

Οι συνδρομητές της Οn Telecoms, θα έχουν τη δυνατότητα έναντι χαμηλού τιμήματος – «Τηλε-εισιτήριο» όπως το βάφτισε ο κ. Λάκης Λαζόπουλος – να απολαμβάνουν καθημερινά, την παράσταση αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της, χάρις στις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας και της διαδραστικότητας (interactivity) της τηλεόρασης της Οn Telecoms.

H OΝ TV συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της και με άλλες εκπλήξεις που θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή συνεχίζοντας να προσφέρει το πιο δελεαστικό πακέτο της αγοράς στην πιο οικονομική τιμή.