Ο όμιλος Virtual Trip έρχεται κοντά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τα καταστήματα IT Center και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της TS Consulting.

Στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με την επωνυμία IT Center (www.itcenter.gr) και στην ίδρυση της TS Consulting (www.tsconsulting.gr) η οποία θα παρέχει υπηρεσίες Business και Management Consulting προχώρησε o Όμιλος Virtual Trip (www.vtripgroup.com).

Πιο αναλυτικά σε ό,τι αφορά την IT Center στόχος του Ομίλου Virtual Trip είναι ουσιαστική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από τη Μικρή και Μεσαία Επιχείρηση ώστε να απλοποιηθούν οι διαδικασίες της, να αυξηθεί η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών της, να αυξηθεί η παραγωγικότητα και, τελικά, να βελτιωθούν τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σαν μέλος του Ομίλου Virtual Trip, η IT Center επωφελείται από τη δυναμική ανάπτυξη του στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνοντας μια στέρεα οικονομική βάση, ένα πλέγμα στρατηγικών συνεργασιών με τους κορυφαίους διεθνώς κατασκευαστές hardware και software καθώς και με μια ομάδα περισσότερων από 80 Πληροφορικών, πτυχιούχων των καλύτερων ελληνικών και διεθνών πανεπιστημιακών τμημάτων πληροφορικής, οι οποίοι έχουν αναπτύξει λύσεις υψηλής τεχνολογίας για την ελληνική Μικρή και Μεσαία Επιχείρηση.

Αντίστοιχα στόχο της TS Consulting αποτελεί εκτός από την παροχή υπηρεσιών Business και Management Consulting και η προώθηση στην αγορά εξειδικευμένων λύσεων λογισμικού κατασκευαστών του εξωτερικού με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών αναγκών των πελατών της.

Στο πλαίσιο αυτό η TS Consulting έχει ήδη αναλάβει την αντιπροσώπευση των εταιρειών QAD (www.qad.com) που διαθέτει το QAD Enterprise Applications ERP, DIALCOM (www.dialcom.com) που διαθέτει την πλατφόρμα SPONTANTIA Video-Conference, Collaboration και Application Sharing, καθώς και της LOQUENDO, (www.loquendo.com) που συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρείες λύσεων τεχνολογιών φωνής.