Η Otesat-Maritel διαθέτει την νέα υπηρεσία προστιθέμενης αξίας, s@tGate, για εταιρική χρήση και χρήση από τα πληρώματα.

otesat_maritelΗ υπηρεσία περιλαμβάνει τον τερματικό εξοπλισμό s@tGate που έχει αναπτυχθεί για χρήση στο πλοίο και web interface για απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση από το γραφείο ή το πλοίο.


Τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας είναι η προπληρωμένη πρόσβαση στο internet για τα πληρώματα των ποντοπόρων πλοίων, και η εταιρική πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η υπηρεσία παρέχει συμπίεση δεδομένων (compression) και caching κατά την ανταλλαγή των δεδομένων, καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και διαχείρισης των λογαριασμών, μέσω ενός εύχρηστου web interface, ενώ παρέχονται ενιαία τιμολογιακά πακέτα για εταιρική χρήση και για χρήση από το πλήρωμα.


Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του δικτύου της Otesat-Maritel και δεν απαιτείται κόμβος (hub) στις εγκαταστάσεις των πελατών.


Με την υπηρεσία s@tGate οι ναυτιλιακές εταιρίες μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των πληρωμάτων με μειωμένο κόστος, ενώ ταυτόχρονα να έχουν υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο internet με παράλληλη εκμετάλλευση των εμπορικών πακέτων FleetBroadband. Η υπηρεσία s@tGate έχει τη δυνατότητα να καλύψει εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της και υποστηρίζεται πλήρως από την 24/7 Εξυπηρέτηση πελατών.


Η Otesat-Maritel εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με την υπηρεσία s@tGate, παραμένοντας σταθερή στην στρατηγική της να παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών παγκοσμίως, σε ανταγωνιστικές τιμές.