Το ESET Mobile Antivirus βασίζεται στην πολυβραβευμένη τεχνολογία ανίχνευσης NOD32 με επιπλέον προστασία μηνυμάτων SMS για συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

eset-logoΤο ESET Mobile Antivirus αντιμετωπίζει άμεσα και δραστικά όλες τις απειλές κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανόμενων των απειλών με μορφή μηνυμάτων SMS, για κινητά τηλέφωνα Windows Mobile. Μπορεί να ανιχνεύσει δυναμικά τις πιο εξεζητημένες επιθέσεις malware κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας την ίδια άκρως αποδοτική, και φιλική εμπειρία σε κινητά τηλέφωνα όπως και στις πλατφόρμες PC.

«Όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν συσκευές κινητής τηλεφωνίας για να στείλουν ευαίσθητα δεδομένα μέσω e-mail και SMS μηνυμάτων. Όσο ο αριθμός των χρηστών αυξάνει τόσο και η απειλή για επιθέσεις μεγαλώνει. Η ESET επένδυσε πολλά στην Έρευνα και Ανάπτυξη μια ιδανικής λύσης για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων – μια έξυπνη λύση ασφάλειας που παρέχει το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο προστασίας που περιμένουν οι χρήστες από την ESET. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε και διαθέτουμε ένα ακόμα εξαιρετικό προϊόν από την ESET», είπε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ADAOX.

Τα προσωπικά και εργασιακά δεδομένα μεταφέρονται πλέον στα smartphones λόγω της ευχρηστίας και της φορητότητας που προσφέρουν. Ως συνέπεια, η ανάγκη για προστασία ενάντια σε κακόβουλο λογισμικό έχει αυξηθεί.

Το ESET Mobile Antivirus, βασισμένο στην πολυβραβευμένη τεχνολογία NOD32, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα smartphones χωρίς να ανησυχείτε για περιπτώσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μέσω SMS και μολύνσεις από ιούς, worms, trojans και άλλο κακόβουλο λογισμικό – γνωστό και άγνωστο.

«Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα μια λύση mobile antivirus από μια μεγάλη εταιρεία του χώρου, αλλά αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα στην απόδοση του προϊόντος. Κατέβασα την beta έκδοση του ESET Mobile Antivirus όταν αυτή έγινε διαθέσιμη μιας και χρησιμοποιώ το ESET NOD32 εδώ και χρόνια σε PC και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ταχύτητα και την ακρίβεια που παρέχει» είπε ο Walter Goddard, Service Manager, της Superwinch Inc.«Πέρα από την απόλυτη προστασία ενάντια σε όλες τις μορφές κακόβουλου λογισμικού το ESET Mobile Antivirus δεν επιβαρύνει την απόδοση του κινητού μου».

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων είναι οι περιορισμοί σε μνήμη, υπολογιστική ισχύ και bandwidth οι οποίοι οφείλονται λόγω του μικρού μεγέθους. Οι παραδοσιακές λύσεις antivirus, με τις ογκώδεις ενημερώσεις, δε μπορούν να εφαρμοστούν επιτυχώς σε ένα περιβάλλον κινητής τηλεφωνίας χωρίς να επηρεάσουν σημαντικά την απόδοση του τηλεφώνου.

Το ESET Mobile Antivirus όντας ταχύτατο, με την αποτελεσματική χρήση της υπολογιστικής ισχύς και με το ιδιαίτερα μικρό μέγεθος των ενημερώσεων του, προσφέρει απόλυτη προστασία στο απαιτητικό και συνάμα περιοριστικό περιβάλλον των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Χαρακτηριστικά του ESET Mobile Antivirus:

• Heuristic ανίχνευση απειλών – Βασισμένο στην τεχνολογία heuristic της ESET, ThreatSense, το ESET Mobile Antivirus είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα κινητά τηλέφωνα παρέχοντας προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε υπάρχουσες και μελλοντικές απειλές.

• Ανίχνευση κατόπιν ζήτησης – Ανίχνευση και τον καθαρισμό ενσωματωμένων και εξωτερικών μέσων αποθήκευσης, όπως επίσης πλήρη ανίχνευση μνήμης και ενεργών διεργασιών. Παρέχεται η δυνατότητα ανίχνευσης προεπιλεγμένων φακέλων με απεικόνιση των αποτελεσμάτων αμέσως μετά το τέλος των εργασιών.

• Προηγμένη ανίχνευση On Access – Ανιχνεύει όλα τα δημιουργημένα/χρησιμοποιούμενα αρχεία παρέχοντας αυξημένες δυνατότητες δυναμικής ανίχνευσης την ώρα της πρόσβασης. Το Mobile antivirus ανιχνεύει τα εισερχόμενα αρχεία μέσω ασύρματων δικτύων (Bluetooth, Wi-Fi, Infrared).

• Activity Log – Αποθηκεύει στατιστικά στοιχεία για όλες τις τελευταίες ενέργειες ανίχνευσης όπως επίσης στοιχεία για τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις σε μορφή φιλική προς το χρήστη.

• Μεταβλητή ανίχνευση εις βάθος σε αρχεία Cab – Επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν στο επιθυμητό τους όριο το βάθος της ανίχνευσης σε αρχεία cab.

• Αυτόματες/ Κατόπιν επιθυμίας ενημερώσεις – Εξασφαλίζει προστασία ενάντια στις σύγχρονες απειλές κάθε τύπου. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν ενημερώσεις σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Οι ημερήσιες ενημερώσεις του προγράμματος έχουν τεθεί να γίνονται αυτόματα, και επίσης επιτρέπεται στους χρήστες να διακόψουν τη λειτουργία αυτόματων ενημερώσεων εάν αυτοί το επιθυμούν.

• Προηγμένο περιβάλλον χρήσης – Η εμπειρία του χρήστη ενισχύεται με την χρήση εύκολων διαλόγων και εξελιγμένων μενού.

• Συμπιεσμένες ενημερώσεις – Οι εκδόσεις ενημερώσεων της ESET είναι κατά πολύ μικρότερες από αυτές των ανταγωνιστικών λύσεων, καταναλώνοντας έτσι λιγότερους πόρους (προς όφελος τόσο των παρόχων και των χρηστών).

«Οι έρευνές μας υποδηλώνουν πως τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρήσεις αναζητούν μία λύση η οποία θα καταπολεμά το επικείμενο πρόβλημα κακόβουλου λογισμικού στα κινητά τηλέφωνα παρέχοντας την μέγιστη προστασία, ιδιαίτερα ελαφριά με ημερήσιες ενημερώσεις μικρού μεγέθους» δήλωσε ο Anton Zajac, CEO (εκτελεστικός διευθυντής) της ESET, LLC. «Με ολοένα και περισσότερους χρήστες που χρησιμοποιούν συσκευές κινητής τηλεφωνίας για να στείλουν e-mail με ευαίσθητα δεδομένα και μηνύματα SMS, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε την κορυφαία λύση ασφάλειας για κινητά τηλέφωνα – μία έξυπνη λύση κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει τα γνώριμα υψηλά επίπεδα προστασίας της ESET».

Διαθεσιμότητα

Το ESET Mobile Antivirus είναι άμεσα διαθέσιμο και υποστηρίζει Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pockets PCs Phone Edition; Windows Mobile 5.0; Windows Mobile 6 Classic, Professional & Standard; και Microsoft Windows Mobile 6.1.

Για να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του ESET Mobile Antivirus, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.adaox.com