Οι Tech Gurus το πρώτο εννεάμηνο του 2011 παρείχαν περισσότερες από 8.500 υπηρεσίες στους καταναλωτές των Multirama.

multirama tech it easyΟι Tech Gurus το πρώτο εννεάμηνο του 2011 παρείχαν περισσότερες από 8.500 υπηρεσίες στους καταναλωτές των Multirama. Στις πρώτες θέσεις δημοτικότητας βρίσκονται οι υπηρεσίες εγκατάστασης εφαρμογών και προγραμμάτων, η εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών, η παραμετροποίηση ασύρματου δικτύου και η εγκατάσταση internet.


Το δίκτυο καταστημάτων Multirama συνεχίζει να παρέχει άρτια τεχνική υποστήριξη στους πελάτες του μέσω της υπηρεσίας Tech Gurus. Οι Tech Gurus έχουν εδραιωθεί από το 2009, και αποτελούν μία ομάδα πιστοποιημένων συμβούλων τεχνολογίας με πλούσιες γνώσεις και άρτια τεχνική κατάρτιση. Αποστολή τους είναι να κάνουν τη σχέση των καταναλωτών με την τεχνολογία ευκολότερη, προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα τεχνολογίας που τους απασχολούν προσαρμοσμένες πάντα στις ατομικές τους ανάγκες. Στις υπηρεσίες που προσφέρονται από τους Tech Gurus συμπεριλαμβάνονται τo Home Networking, Virus Protection, PC service και repair, σχεδιασμός και εγκατάσταση Home Entertainment, Data Back Up και Multimedia set up, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για cloud computing.


Τα μέλη των Tech Gurus περνούν από ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα τεχνολογίας για να μπορούν να βρίσκουν άμεσα ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για οποιοδήποτε ζήτημα τεχνολογίας. Οι Tech Gurus συζητούν αναλυτικά με τους πελάτες που επισκέπτονται το δίκτυο καταστημάτων Multirama ή ακόμη και μέσω τηλεφώνου, προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως κάθε τους ανάγκη σε θέματα τεχνολογίας και να σχεδιάσουν μαζί μία ολοκληρωμένη και ιδανική λύση που θα τους καλύπτει.


Οι Tech Gurus είναι διαθέσιμοι σε όλα τα καταστήματα Multirama, στο email techgurus@multirama.gr, καθώς και στη γραμμή επικοινωνίας 18 17 16.