Το FOXlife έρχεται στην Ελλάδα από Δευτέρα, αποκλειστικά στην τηλεόραση της On Telecoms.

Ontelecoms logoΤο FOXlife, το πρώτο ελληνικό κανάλι της FOX, βγαίνει στον αέρα στις εννέα το βράδυ της Δευτέρας 1ης Δεκεμβρίου 2008, αποκλειστικά μέσω της ONTV, στο κανάλι 1 του μπουκέτου συνδρομητικής καλωδιακής τηλεόρασης της ON Telecoms. Η ON Telecoms διαθέτει μια αξιόλογη καλωδιακή συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα, έχοντας ήδη περίπου 100.000 νοικοκυριά συνδρομητές.

Το FOXlife έρχεται στην Ελλάδα με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με βραβευμένες διεθνείς σειρές σε πρώτη προβολή. Τίτλοι που συναρπάζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο προβάλλονται σχεδόν ταυτόχρονα με την Αμερική και την υπόλοιπη Ευρώπη. Το FOXlife θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της ON Telecoms, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προβάλλοντας τις καλύτερες σειρές διεθνώς στην πρωτότυπη εκδοχή τους με ελληνικούς υπότιτλους. Τους πρώτους δύο μήνες της μετάδοσής του (μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2009) όλοι οι συνδρομητές της ON TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το FOXlife χωρίς συνδρομή.

Το prime time στο FOXlife ξεκινάει στις 9 το βράδυ. Κάθε μέρα 2 διαφορετικές σειρές προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ το πρόγραμμα τις υπόλοιπες ώρες είναι καθημερινό την ίδια ώρα για να διευκολύνει την παρακολούθηση. Με τη λογική ότι το κοινό του FOXlife δεν ζει μόνο με τηλεόραση, τα επεισόδια του prime time επαναλαμβάνονται την επόμενη μέρα το μεσημέρι και το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην τα χάνει κανείς!

Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου η πρεμιέρα του prime time γίνεται με το Raising the Bar, ένα δικαστικό δράμα παραγωγής Steven Bochko (“LA Law”, “NYPD Blue”), που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική τον Οκτώβριο του 2008. Στη συνέχεια, Dirt- η ζωή σε ένα σκανδαλοθηρικό περιοδικό, με την Courteney Cox σε ένα ρόλο κάθε άλλο παρά «φιλικό»!

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το Pepper Dennis, με την εντυπωσιακή Rebecca Romeijn στο ρόλο μιας δημοσιογράφου που κυνηγάει την θέση της κεντρικής τηλε-παρουσιάστριας. Στη συνέχεια, Ugly Betty – η σειρά που έγινε συνήθεια σε όλο τον κόσμο, στην πρωτότυπη – και καλύτερη – εκδοχή της.

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ Kevin Hill – πρεμιέρα για μια σειρά με αντρικό θέμα! Ο ομώνυμος εργένης δικηγόρος αναγκάζεται να θυσιάσει την ελευθερία του για χάρη μιας όμορφης 10μηνης, κόρης του αδελφού του που σκοτώνεται. Αμέσως μετά, Dirty Sexy Money: Η πάμπλουτη αλλά ακαταμάχητα προβληματική οικογένεια Darling, με πατριάρχη τον Tripp Darling (Donald Sutherland) έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες μας.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, Private Practice (πάλι στις 9 το βράδυ!). Η σειρά που παρακολουθεί την Dr. Addison Montgomery από το Grey’s Anatomy στη νέα της ζωή σε μια ιδιωτική κλινική στο Los Angeles έχει συνεπάρει την Αμερική και έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια Brothers and Sisters: με πρωταγωνίστριες τη Sally Field, την Callista Flockhart και μια σειρά από καταπληκτικούς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων Balthazar Getty και Rob Lowe, δίνει τη δική της ερμηνεία στο τι θα πει οικογενειακά μυστικά και ψέματα!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου παίζει μυστήριο! Στις 9 το βράδυ, Daybreak: Ένας ντετέκτιβ με χρονικά κενά, προσπαθεί αγωνιωδώς να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας ενός εισαγγελέα, ζώντας την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Στις 10, ο 4ος κύκλος του Criminal Minds σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα – έγκλημα, ψυχολογικό προφίλ και αστυνομικό μυστήριο στο έπακρο.