Το Monitor είναι η νέα υπηρεσία αναζήτησης των social media, ειδικά στους Έλληνες χρήστες κοινωνικών δικτύων καθώς επίσης στα ελληνικά blogs και news sites.

monitor_logoΠιο συγκεκριμένα το Monitor δίνει την δυνατότητα άμεσης αναζήτησης ανάμεσα σε όλες τις δημοσιεύσεις που γίνονται στα social media, blogs και news sites από τους Έλληνες χρήστες. Κατηγοριοποιεί τις αναφορές ανάλογα με το μέσο, την ώρα και τη σπουδαιότητα της καθεμίας. Επίσης, προσφέρει ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία σχετικά με κάθε αναζήτηση για καλύτερη κατανόηση των αποτελεσμάτων. Παρέχει τη δυνατότητα σύνθετων αναζητήσεων με ένα πλήθος τελεστών και κριτηρίων ώστε τα αποτελέσματα που προκύπτουν να είναι ξεκάθαρα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.


Τo Monitor αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση της online φήμης μεγάλων αλλά και μικρότερων brands καθώς και προσώπων. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των τάσεων σχετικά με θέματα που απασχολούν επαγγελματίες του marketing, της επικοινωνίας, των Μέσων κ.ά.


Στο site του Monitor (http://monitor.sidebar.gr) προσφέρονται πληροφορίες σχετικά με την πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατότητα δημιουργίας ενός δωρεάν δοκιμαστικού λογαριασμού. Παράλληλα, στο blog του Monitor (http://monitor.sidebar.gr/blog) αναλύονται συχνά ενδιαφέροντα θέματα και στατιστικά σχετικά με τη χρήση των social media στην Ελλάδα.