Το νέο κατάστημα iStorm άνοιξε τις πύλες του εντός του εμπορικού κέντρου River West και υποδέχθηκε τους πολυάριθμους φίλους της Apple που είχαν συγκεντρωθεί.

iStorm River West 1sΟι επισκέπτες των εγκαινίων απήλαυσαν ένα μοναδικό κονσέρτο, όπου ο μουσικός Κώστας Αναδιώτης μεταμόρφωσε τα iPad 2 σε μουσικά όργανα και έπαιξε μουσική ειδικά γραμμένη για το iStorm σε πλήκτρα και κρουστά, με συμμετοχή και του κοινού. Τα βλέμματα συγκέντρωσαν επίσης δύο φιγούρες σε ξυλοπόδαρα, οι οποίες πραγματοποίησαν τα αποκαλυπτήρια του καταστήματος. Τέλος, στις 21:30 έγινε η κλήρωση για τρία iPad 2 μεταξύ όσων είχαν κάνει αγορές εκείνη την ημέρα.


Ως Apple Premium Reseller Store, το νέο iStorm διαθέτει τους υπολογιστές Mac και iMac, τους φορητούς υπολογιστές MacBook, τα iPod, τα iPhone και τα iPad, μαζί με ποικιλία αξεσουάρ και συμπληρωματικών προϊόντων, ενώ η υποδειγματική εξυπηρέτηση από τους ειδικούς περιλαμβάνει ενημέρωση για ό,τι νέο γύρω από την Apple, συμβουλές στους χρήστες και επίλυση αποριών.


Το κατάστημα iStorm στο River West είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με αυτοκίνητο, όπου προσφέρεται δωρεάν στάθμευση εντός του εμπορικού κέντρου, όσο και με δωρεάν λεωφορείο από το σταθμό μετρό του Αιγάλεω.