Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορία παρουσίασε στο 9μηνο του 2008 η SingularLogic.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη που παρουσίασαν και οι τρεις επιχειρηματικοί τομείς του ομίλου (μεγάλος ιδιωτικός τομέας, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δημόσιο). Σε ενοποιημένη βάση, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 69,6 εκατ. έναντι 51,2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2007, παρουσιάζοντας αύξηση 36%. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) υπερδιπλασιάστηκαν και ανήλθαν σε 9,3 εκατ. ευρώ έναντι 4,4 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο. Παράλληλα, η SingularLogic πέτυχε να παρουσιάσει ενοποιημένα κέρδη προ φόρων 5,7 εκατ. ευρώ όταν πριν από ένα χρόνο είχε προ φόρων ζημίες 229.000 ευρώ.
Τα αποτελέσματα μετά φόρων ήταν στα 4,1 εκατ. ευρώ από ζημίες 1,9 εκατ. ευρώ. Τέλος, τα αποτελέσματα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ήταν θετικά φέτος κατά 3,3 εκατομμύρια ευρώ, όταν στο 9μηνο του 2007 ήταν αρνητικά κατά 2,5 εκατ. ευρώ.
Τα αποτελέσματα της SingularLogic δείχνουν ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τόσο τη μεγάλη πελατειακή βάση της και την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει όσο και τις συνέργιες που υπάρχουν με τις εταιρείας του Marfin Investment Group, η οποία είναι ο βασικός μέτοχος της πρώτης.