Η Alcatel mobile phones λανσάρει το δεύτερο κινητό τηλέφωνο από την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία της με τη Mandarina Duck: το MOON.

mandarina-duck-moonΣχεδιασμένο ειδικά έχοντας στο μυαλό τις γυναίκες, η Alcatel Mobile Phones δημιούργησε ένα θηλυκό και σοφιστικέ κινητό τηλέφωνο που είναι εμπλουτισμένο με εξίσου glamorous μοντέρνα αξεσουάρ, περιλαμβανομένων ενός μεταλλικού charm και μιας θήκης τηλεφώνου με τη στιλάτη υπογραφή της Mandarina Duck.

Αυτό το νέο clamshell τηλέφωνο με κάμερα, υποστηρίζει επίσης τεχνολογία Bluetooth 2.0, διαθέτει MP3 player και οθόνη TFT 65000 χρωμάτων. Έρχεται σε 3 περλέ χρώματα: λευκό, ροζ και πορτοκαλί. Το προφίλ χρήστη, σχεδιασμένο με ένα απλό, ανέμελο, αυθόρμητο στυλ, είναι φτιαγμένο για να δώσει τη χροιά του στυλ της Mandarina Duck στο εσωτερικό του τηλεφώνου επίσης – τα γραφικά είναι χρωματικά συνδυασμένα σε κάθε τηλέφωνο.

Στρογγυλεμένα σχήματα, λεπτομέρειες από χρώμιο: Mandarina Duck Mobile Pack MOON, το νέο κινητό Mandarina Duck εκφράζει τις αξίες της φίρμας με έξυπνο, θηλυκό, μοντέρνο στυλ.

Η ολοκληρωμένη πρόταση Mandarina Duck Mobile Pack MOON αποτελείται από: συσκευή, charm και θήκη/travel kit και θα είναι διαθέσιμο σύντομα στα καταστήματα.

Δημιουργήθηκε από την ALCATEL Mobile Phones, τον κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων της TCL Communication Group, εγγεγραμμένης στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ listed, (HKSE: 2618), το Mandarina Duck MOON είναι συμπαγές και ελαφρύ, εύκολο στη χρήση και τη μεταφορά, επίσης χάρη στα αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το λανσάρισμά του στην αγορά.