Η Ericsson Hellas, ως Κοινωνικά Υπεύθυνη Εταιρεία και πιστή στο όραμά της, αποφάσισε να συμμετάσχει και να στηρίξει την πρωτοβουλία των Γιατρών του Κόσμου.

ericsson-logoΕιδικότερα, οι εργαζόμενοι της Ericsson Hellas συμμετέχουν ενεργά και προσφέρουν γάλα, βρεφικό γάλα, παιδική τροφή, ρύζι, λάδι, ζυμαρικά και όσπρια στους συμπολίτες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους. Όλα τα προϊόντα πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν σε ειδικό χώρο στα κεντρικά γραφεία της Ericsson Hellas και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα, από όπου θα διατεθούν αναλόγως για αυτό τον ευγενή και σημαντικό σκοπό.


Οι Γιατροί του Κόσμου αποτελούν μία γνήσια Ελληνική Oργάνωση, που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία. Ταυτόχρονα, ωστόσο, παραμένουν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των ΓτΚ, το οποίο αποτελείται από 14 συνολικά τμήματα (Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ελβετία, Καναδάς, Ιαπωνία και Αργεντινή).