Η Logitech Hellas στηρίζει το φετινό TEDxAthens στην προσπάθειά του να προβάλλει «Ιδέες που Αξίζει να διαδοθούν».

logitech-logoΤο TEDxAthens 2011 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Αίθουσα Αντιγόνη). Το θέμα του φετινού ΤΕDxAthens είναι «The Art of Disruption» , «Η Τέχνη της Ανατροπής».


Οι ομιλητές προέρχονται, μεταξύ άλλων, από το χώρο της τεχνολογίας (Ricardo Sousa), της τέχνης, της επιχειρηματικότητας, της διαφήμισης (Rory Sutherland), των φυσικών επιστημών (Κωνσταντίνος Δασκαλάκης) και της γαστρονομίας.


Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Δρακάτος, Country Manager της Logitech Hellas, «…το TEDxAthens είναι μια μοναδική πλατφόρμα διαλόγου, ιδεών και δημιουργικότητας. Η Logitech, κορυφαία εταιρία στο χώρο των περιφερειακών προϊόντων, με έμφαση στον άνθρωπο, στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και στις εξελιγμένες τεχνολογίες, προωθεί την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ποιοτική διάδραση μεταξύ ανθρώπων, τόσο μέσα από τα προϊόντα της, όσο και από τις ενέργειες που στηρίζει. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας του TEDxAthens να προβάλλει ιδέες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα γίνουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον».


Επισκεφτείτε μας στο «Simulcast Lounge» στο οποίο βρίσκεται και το “Bloggers Hub powered by Logitech”, στον 2ο όροφο του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Αίθουσα Ιφιγένεια Β.


Σχετικά με το TEDxAthens

To TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών και αυτόνομων εκδηλώσεων που διοργανώνονται ακολουθώντας το πρότυπο του TED. Tο πρόγραμμα TEDx ξεκίνησε το 2009 και μέσα σε λίγους μήνες προσέλκυσε το διεθνές ενδιαφέρον, καθώς διοργανώθηκαν περισσότερες από εκατό εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, το Τόκιο, το Ντουμπάι, το Λονδίνο και η Αθήνα. Το TEDxAthens διοργανώνεται από μια ομάδα εθελοντών και επιχειρεί να μεταφέρει την εμπειρία του TED σε τοπικό επίπεδο, προσκαλώντας πρωτοπόρους κι εμπνευσμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο στην Αθήνα. Η πρώτη εκδήλωση TEDx στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και τα εισιτήριά της εξαντλήθηκαν μέσα σε 8 ώρες. Το TEDxAthens 2010 πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με τεράστια επιτυχία, προσελκύοντας 1.000 θεατές. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tedxathens.com.