Σε συνέχεια της επιτυχίας του πρώτου καταστήματος, το δεύτερο κατάστημα iStorm ανοίγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 6 μμ στο εμπορικό κέντρο River West.

iStorm_Ανακαλύψτε τοOι επισκέπτες των εγκαινίων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο iPhone 4S, να απολαύσουν ένα κονσέρτο με iPad 2 και να μετέχουν σε κλήρωση για τρία iPad 2.


Ως Apple Premium Reseller Store, το νέο iStorm θα διαθέτει τους υπολογιστές Mac και iMac, τους φορητούς υπολογιστές MacBook, τα iPod, τα iPhone και τα iPad, μαζί με ποικιλία αξεσουάρ και συμπληρωματικών προϊόντων, ενώ η υποδειγματική εξυπηρέτηση από τους ειδικούς θα περιλαμβάνει ενημέρωση για ό,τι νέο γύρω από την Apple, συμβουλές στους χρήστες και επίλυση αποριών.


Στοχεύοντας στο να αποτελέσει σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους λάτρεις των προϊόντων Apple της Δυτικής Αθήνας, το νέο κατάστημα iStorm, πέραν της εύκολης προσβασιμότητάς του, θα είναι σε θέση να προσφέρει στους ήδη χρήστες των προϊόντων Apple υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και διευρύνει συνεχώς τις δυνατότητές τους. Παράλληλα, όσοι δεν ανήκουν ακόμα στην οικογένεια της Apple, στο νέο κατάστημα iStorm θα γνωρίσουν πώς η Apple καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τεχνολογία με τη διασκέδαση, την παραγωγικότητα, την εκπαίδευση, την ενημέρωση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τον πλέον φιλικό τρόπο.


Το δεύτερο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην Ελληνική αγορά, συνεχίζοντας την παράδοση της παροχής αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης για την τεχνολογία στον καταναλωτή.