Η HP παρουσιάζει νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες για mobile εφαρμογές που βοηθούν τις εταιρείες να επεκτείνουν τις βασικές πληροφοριακές διαδικασίες.

hp logo 2010Οι φορητές λύσεις μπορούν να μεταβάλουν τον τρόπο που μια επιχείρηση ασκεί τις δραστηριότητες της, μέσω της σύνδεσης των πληροφοριών που αφορούν τους πελάτες, τις λειτουργίες και τους προμηθευτές. Ωστόσο, η ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές, η επέκταση των υπαρχουσών εφαρμογών για χρήση μέσω φορητών συσκευών και η υποστήριξη των χρηστών είναι πολύπλοκες και ακριβές διαδικασίες που δεσμεύουν πολύτιμους πόρους πληροφορικής.


Οι υπηρεσίες HP Mobile Application Services έχουν σχεδιαστεί να ενοποιούν κατάλληλα τις τεχνολογίες που είναι απαραίτητες για μια ασφαλή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, η οποία βασίζεται στο επιχειρησιακό πλαίσιο. Διαθέτοντας απολύτως αξιόπιστη πρόσβαση στις πληροφορίες και τις εφαρμογές όπου και όποτε χρειαστεί, οι εταιρείες μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και να αυξήσουν την παραγωγικότητα των χρηστών.


Για να διευκολύνει την αξιοποίηση mobile τεχνολογιών, η HP βοηθά τους πελάτες της να αναπτύξουν νέες καινοτόμες εφαρμογές για φορητές συσκευές, να απλοποιήσουν τις υπάρχουσες εφαρμογές και να τις επεκτείνουν για χρήση σε φορητές συσκευές. Η HP αξιοποιεί μια απλή και εύκολη στην υλοποίηση αρχιτεκτονική, με στόχο να υποστηρίξει διάφορους τύπους συσκευών και λειτουργικών συστημάτων.


Οι υπηρεσίες HP Mobile Application Services καλύπτουν όλο τον κύκλο ζωής των mobile τεχνολογιών και εφαρμογών, από την κατάρτιση του roadmap και το σχεδιασμό των εφαρμογών, μέχρι την ανάπτυξη, την προσαρμογή, την εγκατάσταση και τη διαχείριση τους. Το χαρτοφυλάκιο της HP περιλαμβάνει:
— Την υπηρεσία Mobile Opportunity Workshop που προσφέρει μια δομημένη διαδικασία ανάλυσης, η οποία βοηθά τους πελάτες να αναγνωρίσουν ποιες διαδικασίες ή ιδέες είναι κατάλληλες να εξελιχθούν σε εφαρμογές για φορητές συσκευές με βάση την επιχειρησιακή τους αξία και την ευκολία υλοποίησης.
— Την υπηρεσία Mobile Enterprise Strategy Assessment, η οποία βοηθά τους πελάτες να αναπτύξουν στρατηγικές, σχέδια και λύσεις mobile τεχνολογιών για όλη την επιχείρηση, για να ενισχύσουν την προστιθέμενη αξία.
— Τις υπηρεσίες Mobile Application Development Services, οι οποίες παρέχουν προσαρμοσμένες, έτοιμες και hosted λύσεις client, client/server και cloud, υποστηρίζοντας όλα τα κορυφαία λειτουργικά συστήματα.
— Την υπηρεσία Mobile Enterprise Solution Architecture Consulting, η οποία υποστηρίζει την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό λύσεων business-to-business, business-to-consumer, business-to-employee και system-to-system, τόσο από τεχνική, όσο και από επιχειρηματική σκοπιά.
— Τις υπηρεσίες Application System SOA and Integration Services που επιταχύνουν την υλοποίηση της στρατηγικής και των λύσεων mobile τεχνολογιών, βάσει μιας πρακτικής προσέγγισης αλλαγής, η οποία αξιοποιεί δοκιμασμένες μεθόδους, επαναχρησιμοποιημένους πόρους και τεχνολογίες, για την υλοποίηση αρχιτεκτονικής SOA.
— Την υπηρεσία Mobile Application Testing, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία εφαρμογών για φορητές συσκευές σε πολλαπλές πλατφόρμες και την επίτευξη της επιθυμητής εμπειρίας χρήσης.
«Η κατανάλωση των πόρων πληροφορικής αλλάζει τον τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας με τις εταιρείες», δήλωσε ο Bassen Bouzid, Regional Vice President και General Manager της μονάδας HP Enterprise Services για την περιοχή Μέσης Ανατολής, Μεσογείου και Αφρικής (ΜΕΜΑ). «H HP προσφέρει μια σουίτα mobile υπηρεσιών που βοηθά τους πελάτες της περιοχής MEMA να αξιοποιήσουν πλήρως τις νέες τεχνολογίες, αλλά και να ανταποκριθούν πλήρως στις προκλήσεις αυτού του νέου περιβάλλοντος», συμπλήρωσε.
Οι υπηρεσίες HP Mobile Application Services είναι διαθέσιμες σε εταιρείες από όλους τους κλάδους και σε κρατικούς οργανισμούς, σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hp.com/services/es-mobile-apps.