To 1o επίσημο τουρνουά, Loux Pro Series , της 5ης σεζόν του Pro Evolution Soccer League, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου στα Ster Cinemas.

loux_pro_series256 παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν πέρα από τα δώρα, μια θέση στους Πανελλήνιους Τελικούς που θα διεξαχθούν το 2012!


Το loux Pro Series είναι το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer και το ιδανικό μέρος όπου θα πρέπει να παραβρεθεί ένας gamer. Οι καλύτεροι παίκτες της πόλης που έχουν το θάρρος και την ικανότητα να συναγωνιστούν θα είναι παρόν. Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν παίκτες του Pro Evolution Soccer από όλη την Ελλάδα και από την πόλη τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις για το παιχνίδι.


Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έχουν αγοράσει το Pro Evolution Soccer 2012 με την ελληνική σημαία και να δηλώσουν τον κωδικό συμμετοχής που θα το βρουν εντός του DVD Box ,στο www.pes-league.gr. Αν δεν έχουν κωδικό, μπορούν να τον προμηθευτούν την ημέρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος ,στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος