Η On Telecoms κάνει τη χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ακόμα πιο προσιτή σε όλους με τις νέες μοναδικές προσφορές Τηλεφωνίας και Double Play.

Logo ON_March2011Έτσι, στο πρόγραμμα On Telephony Unlimited GR, μόνο με 15,25 € το μήνα, όσα δηλαδή πληρώνετε αλλού μόνο για το πάγιο της γραμμής, έχετε Απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις, καθώς και κλήσεις σε 43 διεθνείς προορισμούς με αστική χρέωση.


Επίσης, μόνο με 4,65 € επιπλέον, μπορείτε να έχετε ΚΑΙ Απεριόριστο ADSL Internet. Για πρώτη φορά προσφέρεται πρόγραμμα Double Play με Απεριόριστη Τηλεφωνία και Απεριόριστο Internet σε τιμή χαμηλότερη από 20 €. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα On Double Play 8 GR προσφέρει Απεριόριστες Αστικές και Υπεραστικές κλήσεις και Απεριόριστο ADSL Internet έως 8 Mbps, μόνο με 19,90 € το μήνα.


Στα κύρια οφέλη του προγράμματος περιλαμβάνονται επίσης ο δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi ADSL2+ router) και κλήσεις σε 43 διεθνείς προορισμούς με αστική χρέωση.


Οι νέες προσφορές της On Telecoms ισχύουν για νέες αιτήσεις έως τις 30 Νοεμβρίου 2011. Για αιτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 13801 ή μπείτε στο www.on.gr
– Οι προσφορές ισχύουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
– Έλεγχος διαθεσιμότητας υπηρεσιών στο www.on.gr .
– Οι τιμές των προσφορών ισχύουν για τους 6 πρώτους μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Από τον 7ο μήνα, η χρέωση θα γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.
– Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.
– Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.