Το iPhone 4S θα διατίθεται στα 16 GB από 199€, στα 32 GB από 299€ και στα 64 GB από 399€, μέσα από τo δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, καθώς και στο vodafone.gr.

iPhone4_GRΌλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν το iPhone 4S στα καταστήματα Vodafone και στο www.vodafone.gr. Επιπλέον, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το iPhone 4 στα 8 GB και το iPhone 3GS, ακόμα και εντελώς δωρεάν.


Το iPhone 4S αποτελεί το καλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, διαθέτοντας απίστευτα νέα χαρακτηριστικά, όπως τον διπύρηνο επεξεργαστή A5 της Apple για γρήγορη απόδοση και εξαιρετικά γραφικά, ανανεωμένη κάμερα με προηγμένες δυνατότητες, όπως εγγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) 1080p. Το λανσάρισμα του iPhone 4S συνοδεύεται με την κυκλοφορία του iOS 5, του πλέον προηγμένου λειτουργικού συστήματος με πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά, καθώς και του iCloud, μίας πρωτοποριακής πλατφόρμας δωρεάν υπηρεσιών cloud, η οποία είναι συμβατή με το iPhone, iPad, iPod touch, Mac ή PC για αυτόματη και ασύρματη αποθήκευση του περιεχομένου στο iCloud για να είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές.


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους το νέο iPhone 4S και παράλληλα τη δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις προσωπικές τους ανάγκες» δήλωσε ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director της Vodafone. «Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό Smartphone και να απολαύσουν τις δυνατότητες που τους παρέχει, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone».