Εντυπωσιακή απήχηση στο κοινό του on line shopping έχουν τα video reviews του www.getitnow.gr με 2εκ views και 10.000 μέλη.

GETITNOW.GRΤο www.getitnow.gr , το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καταναλωτών με αποκλειστικές πρωτοποριακές υπηρεσίες, που το έχουν φέρει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών στις on line αγορές.

Τα video reviews του www.getitnow.gr είναι η υπηρεσία που αποτέλεσε βασικό παράγοντα για τη βράβευση της εταιρείας από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, τον Ιούλιο του 2011. Πρόκειται για ολοκληρωμένες video παρουσιάσεις με κριτικές προϊόντων στα ελληνικά, όπου αναλύονται οι δυνατότητες, τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα για την πλειοψηφία των προϊόντων κάθε κατηγορίας, τόσο στη σελίδα του www.getitnow.gr όσο και στο νέο shop-in-shop www.meandhome.gr που επικεντρώνεται σε προϊόντα για ‘μένα και τον χώρο μου’.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ειδικούς του www.getitnow.gr και του www.meandhome.gr, μέσω ολοκληρωμένων, αναλυτικών και αντικειμενικών αξιολογήσεων, για τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν, να δουν τη live δοκιμή τους, αλλά και συγκριτικές δοκιμές μεταξύ αντίστοιχων προϊόντων από τη μεγάλη ποικιλία των 2 sites.

Τα video reviews διατίθενται κάτω από τη φωτογραφία του κάθε προϊόντος και στα 2 sites, καθώς και στο YouTube Channel της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα το www.getitnow.gr και το www.meandhome.gr, για τις πιο έξυπνες αγορές στην τεχνολογία ή για εσάς και τον χώρο σας.