Η LG έδωσε δυναμικό παρών με τις διαδραστικές τηλεοράσεις της, στην 40η Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας, Xenia.

xenia-lgΜε μια εντυπωσιακή παρουσία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της LG Electronics στην 40η Διεθνή Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο ExpoAthens στην Ανθούσα από τις 21 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ., σηματοδοτώντας την έναρξη των αναπτυξιακών δραστηριοτήτων για σημαντικές επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους ασχολούνται με το τουριστικό επιχειρείν να συναντηθούν και να συνάψουν συνεργασίες.
Για ακόμα μια φορά η παρουσία της LG Electronics, συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τα εξειδικευμένα προϊόντα που διαθέτει για την ξενοδοχειακή αγορά. Την παράσταση έκλεψαν οι τηλεοράσεις της LG που προορίζονται ειδικά για ξενοδοχεία και είναι βασισμένες στην αιχμή της τεχνολογίας. Ειδικότερα, οι LCD Interactive TVs είναι ιδανικές για κάθε χώρο ξενοδοχείου αφού διαθέτουν εξειδικευμένες λειτουργίες, όπως εύχρηστο hotel menu και ρολόι, δυνατότητα διασύνδεσης με όλα τα σύγχρονα συστήματα Pay TV , TV Link Loader ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Τέλος δεν έλειψαν τα συστήματα ήχου και εικόνας όπως DVD, Hi-Fi & Home Cinema συνδυάζοντας πρωτοποριακό σχεδιασμό και εύκολη εγκατάσταση.
Συμπληρωματικά, στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων κλιματισμού που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και τα πλυντήρια και στεγνωτήρια μεγάλης χωρητικότητας με το εξελιγμένο σύστημα ‘Direct Drive’ για εξάλειψη θορύβου και εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.
Η LG Electronics με τα παραπάνω προϊόντα ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου, προσφέροντας tailor-made λύσεις, προσαρμοσμένες στις τρέχουσες απαιτήσεις με προϊόντα μοναδικά, καινοτομικής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG επενδύει και χτίζει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και για αυτό το λόγο έχει συνάψει πολύ σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, ώστε να βρίσκεται πάντα στη διάθεση των ξενοδόχων για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.