Το ΑΙΤ διοργανώνει στις 22-25 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για την ΝΑ Ευρώπη, ένα μοναδικό πρόγραμμα διπλής πιστοποίησης Product Marketing Management.

ait_textΤο πρόγραμμα περιλαμβάνει τα Certified Product Manager (CPM®) και Certified Product Marketing Manager (CPMM TM), με πιστοποίηση από το Association of International Product Marketing and Management (AIPMM), τoν μεγαλύτερο παγκοσμίως επαγγελματικό οργανισμό για Product Managers, Product Marketing Managers, και Brand Managers.


To πρόγραμμα προσφέρει τις πιστοποιήσεις Certified Product Manager – CPM® και Certified Product Marketing Manager – CPMMTM, βασίζεται σε βέλτιστες πρακτικές και στοχεύει στην ενδυνάμωση των διοικητικών δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων, αναφορικά με όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων, από την έναρξη, στην προώθηση, και από την ανάπτυξη, στην ωριμότητα και την διαχείριση του τέλους τους.


Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να εκτεθούν στην πρακτική πλευρά της στρατηγικής διαχείρισης και του μάρκετινγκ των προϊόντων, να κατανοήσουν βασικές έννοιες, αρχές και την ορολογία που χρησιμοποιούν διεθνώς οι Product Managers.


Ανεξάρτητα από την βιομηχανία, ένας product/ service professional, απαιτείται να διαθέτει ένα καθορισμένο πακέτο ικανοτήτων και γνώσεων, από τα οποία θα προέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα προγράμματα πιστοποίησης του AIPMM καθορίζουν τα πρότυπα με τις αποδεδειγμένες μεθόδους και διαδικασίες.


Εισηγητής του προγράμματος για πρώτη φορά, είναι ο Hector Del Castillo, διευθυντής του AIPMM, ο οποίος έχει να επιδείξει περισσότερα από 10 χρόνια διαχείρισης προιόντων, από την ανάπτυξη του κύκλου ζωής τους και την διεύθυνση της στρατηγικής τους. Έχει επίσης στο portfolio του 25 προϊόντα και λύσεις υψηλής τεχνολογίας, με αποτέλεσμα πάνω από $25 εκατομμύρια σε πωλήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.productmanagement.gr η επικοινωνήστε με την Κατερίνα Πρωτονοταρίου: execedu@ait.gr, 210-6682806