Τιμητική διάκριση του Σταύρου Κωνσταντινίδη για τη συνεισφορά του για 3η συνεχή χρονιά στον φιλανθρωπικό αγώνα «NOKIA CUP»

konstantinidis_nokiacupΣημαντική διάκριση για την κοινωνική προσφορά της Alpha Copy / Nokia επί τρία συναπτά έτη αφιέρωσε στον Πρόεδρο της εταιρίας, κ. Σταύρο Κωνσταντινίδη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές του «Nationally Pilloti Formula1», την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008 στην Πάντοβα της Ιταλίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Formula 1 “Nationale Piloti” κύριος Tina Tale απένειμε τιμητική πλακέτα συνεισφοράς στον Πρόεδρο της Alpha Copy / Nokia ως επίσης και ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 Michael Schumacher απένειμε για πρώτη φορά τιμητική πλακέτα συνεισφοράς στον κύριο Σ.Ι. Κωνσταντινίδη αποδεικνύοντας τη σημαντική, όχι μόνο εταιρική, αλλά και προσωπική συνεισφορά του.

Η Alpha Copy / Nokia ανταποκρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο κάλεσμα των διοργανωτών του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα «Nokia 3rd Cup», ο οποίος διεξάγεται με τους οδηγούς της Formula 1 «Nazionale Piloti» Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella και Giorgio Pantano και την ομάδα «All Star Greece» που θα απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, του καλλιτεχνικού, του αθλητικού και του δημοσιογραφικού χώρου. Τα έσοδα από την φετινή διεξαγωγή θα διατεθούν στο ίδρυμα «Ελπίδα» για την ανέγερση του πρώτου παιδικού ογκολογικού νοσοκομείου.

Η Alpha Copy / Nokia συνεπής στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει με συνέπεια τις μακροχρόνιες δράσεις της στο τρίπτυχο Αθλητισμός – Νεολαία – Τέχνη.

Ο πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά:
«Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε σήμερα για αυτή τη σημαντική τιμητική διάκριση στο πλαίσιο της Εταιρικής μας Κοινωνικής Ευθύνης. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει για πολλοστή φορά την προσήλωση της εταιρίας μας στις ανθρωποκεντρικές μας αξίες και προωθεί το Ελληνικό στοιχείο στο παγκόσμιο Φιλανθρωπικό Έργο. Η αναγνώριση αυτή, λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις όταν προέρχεται από Οργανισμούς και Προσωπικότητες Παγκόσμιας εμβέλειας».