Ένα πρωτοποριακό workshop με θέμα “Shifting for excellence in sales”, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την OTEAcademy.

OTEAcademyΚατά τη διάρκεια του workshop της OTEAcademy, o Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λώλης και ο Δ/ντης Εκπαίδευσης κ. Βασίλης Βασιλειάδης, παρουσίασαν τη νέα πρωτοποριακή μεθοδολογία εκπαίδευσης ενηλίκων που εφαρμόζει η OTEAcademy στα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

Η νέα αυτή μεθοδολογία βασίζεται στην έννοια της μετατόπισης ή αλλιώς του shifting, έννοια εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της αλλαγής. Η OTEAcademy πιστεύει ότι οι ενήλικες σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα έχουν ανάγκη συνεχούς εξέλιξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Πρέπει δηλαδή να μετατοπίζονται συστηματικά προς το καλύτερο. Παράλληλα, η συνεχής βελτίωση προϋποθέτει συστηματική προσπάθεια. Μέσα από τη διαδικασία της μετατόπισης επιτυγχάνεται αφενός η βελτίωση των γνώσεων και αφετέρου η μέγιστη δυνατή αφομοίωσή τους. Η νέα μεθοδολογία της OTEAcademy βασίζεται και χτίζεται πάνω στις αρχές της ομαδικής δουλειάς χρησιμοποιώντας κάθε φορά σαν σημείο αναφοράς το “καλύτερο” μέλος της εκπαιδευόμενης ομάδας.
Το workshop παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον περίπου 100 στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τεχνολογιών πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.