Η Multirama είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που συμμετείχε στην παρουσίαση της Pre-release έκδοσης των Win7 της Microsoft στην WinHEC 2008

MultiramaH γνωστή αλυσίδα πληροφορικής συμμετείχε στο WinHEC Conference της Microsoft στο Los Angeles, όπoυ και παρουσιάστηκε η λειτουργία της Pre-release (πριν από την Beta) έκδοσης των Windows 7 και στα Multirama X-press Note Books.
Σε δήλωση του ο κ. Κώστας Τσαγκανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Multirama ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που η εταιρία μας αποτέλεσε την πρώτη ελληνική εταιρία συνεργάτη-κατασκευαστή υπολογιστών της Microsoft, που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την Pre-release έκδοσης Windows 7 στα Multirama X-press Note Book. Ήταν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για την Multirama και ευχαριστούμε την Microsoft Ελλάς για την πρόσκληση αυτή. Η συμμετοχή της Multirama στο WinHEC Conference, δηλώνει την ιδιαίτερη αναγνώριση και αξιοπιστία στο label Μultirama, ενώ αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που χαρακτηρίζει τις σχέσεις των δύο εταιριών και μας τιμά στο σύνολο της συνεργασίας μας με την Microsoft».
Ο κ. Χριστόδουλος Παπαφώτης, Διευθυντής Πωλήσεων OEM της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Η παρουσία της Multirama στο διεθνές συνέδριο της Microsoft WinHEC, στο Los Angeles αποτέλεσε μια ιδιαίτερη στιγμή για εμάς. Έχουμε εργαστεί στα Windows 7 για να αναπτύξουμε νέα σενάρια με τους συνεργάτες μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις καινοτομίες που βλέπουμε σήμερα. Τα Windows 7 παρουσιάζουν τεράστιες ευκαιρίες για τους κατασκευαστές hardware. Η καινοτομία αυτή θα επιτρέψει στους κατασκευαστές υλικού να δώσουν στους πελάτες τους ακόμη περισσότερες επιλογές για πιο πλούσιες εμπειρίες computing».
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Γραμμή Παραγωγής Μultirama στη Μαγούλα, αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής οwn label Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Multirama PC, Built – To – Order PC, Multirama Notebook & Built – To – Order Notebook) στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις πλέον σύγχρονες σε όλη την Ευρώπη, με δυνατότητα παραγωγής 4 διαφορετικών τύπων Υπολογιστή.
Σήμερα, η Multirama προσφέρει τη μεγαλύτερη προϊοντική ποικιλία της αγοράς, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές (σταθεροί και φορητοί), Οθόνες, Εκτυπωτές, Περιφερειακά Υπολογιστών, gadgets, ΜP3 players, αυτοματισμοί γραφείου, Τηλεοράσεις LCD και Plasma, συστήματα Home Cinema, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, αναλώσιμα, κονσόλες, games και κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας, τα καταστήματα Multirama πραγματοποιούν την κεντρική υπόσχεση τους «Εσύ τα βλέπεις πρώτος», προτείνοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας στους καταναλωτές.