Η Nintendo αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για τις μαγευτικές τοποθεσίες, αντικείμενα και στοιχεία gameplay στο επερχόμενο The Legend of Zelda™: Skyward Sword.

SOU_D_bkgd_09_ad KopiesΟ Link συνεχίζει την επική του περιπέτεια και επιστρέφει στο Eldin Volcano, καθώς νέες ανακαλύψεις έχουν αποκαλύψει νέα τμήματα του χάρτη. Οι παίκτες θα σκάψουν για να ανακαλύψουν νέα αντικείμενα και θα βρουν νέους τρόπους για να περιηγηθούν σε αυτή την ολοκαίνουρια περιοχή. Οι νέες αποκαλύψεις για στοιχεία του παιχνιδιού περιλαμβάνουν τα παρακάτω:


• Επιστροφή στο Eldin Volcano και το Fire Sanctuary: Ο Link ταξιδεύει και πάλι σε αυτή την ηφαιστειακή περιοχή για να μπει στα άδυτα του Fire Sanctuary, ενός μπουντρουμιού που βρίσκεται στην κορυφή του ηφαιστείου.

• Νέα Αντικείμενα: Στο Fire Sanctuary, ο Link αποκτά ακόμα ένα νέο αντικείμενο – τα Mogma Mitts. Χρησιμοποιώντας τα, αποκτά πρόσβαση σε υπόγεια τούνελ σκάβοντας σε κομμάτια όπου το έδαφος είναι πιο μαλακό και έτσι εξερευνά υπόγειες περιοχές αυτού του μπουντρουμιού.

• Η Αναζήτηση Συνεχίζεται: Καθώς ο Link συνεχίζει την περιπέτειά του για να βρει και να βοηθήσει την Zelda, ξεπερνώντας αυτή τη γεμάτη κινδύνους περιοχή, μία ισχυρή έκρηξη του ηφαιστείου τον βγάζει από την πορεία του.

• Ακόμα Περισσότερη Διασκέδαση στους Αιθέρες: Όταν ο Link επιστρέφει στο Skyloft, μπορεί να συμμετέχει σε μεγάλη ποικιλία διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, όπως το Pumpkin Pull, ένα παιχνίδι σκοποβολής που περιλαμβάνει ιπτάμενες κολοκύθες.


Η Nintendo θα συνεχίσει να αποκαλύπτει επιλεγμένες λεπτομέρειες και πληροφορίες για το παιχνίδι πριν από την πανευρωπαϊκή του κυκλοφορία στις 18 Νοεμβρίου.


Το The Legend of Zelda: Skyward Sword θα είναι διαθέσιμο ως limited edition* πακέτο, περιλαμβάνοντας ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, ένα μουσικό CD με επιλεγμένα ορχηστικά κομμάτια από την συναυλία The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony και ένα σπάνιο, χρυσαφί χειριστήριο Wii Remote Plus με τον Θυρεό των Hylian Crest.


Για περισσότερες πληροφορίες και videos σχετικά με το The Legend of Zelda: Skyward Sword επισκεφθείτε το www.nintendo.co.uk/skywardsword


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Legend of Zelda™ επισκεφθείτε το www.thelegendofzelda.co.uk