Το παιδικό κανάλι KidsCo, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την hol, παρέχοντας παιδικό πρόγραμμα τόσο σε δωρεάν περιεχόμενο όσο και μέσα από το hol video club.

video club magentaΟι συνδρομητές του hol my tv θα έχουν στη διάθεσή τους το μοναδικό πρόγραμμα της KidsCo στα ελληνικά και θα μπορούν να απολαύσουν το αξιόπιστο, εκπαιδευτικό, κατάλληλο για παιδιά πρόγραμμα της KidsCo.


Στον «αέρα» του KidsCo θα είναι διαθέσιμα οι πρωτότυπες παραγωγές του Boo & Meseries 1 & 2, τα σε πρώτη προβολή Beach Crew, όσο και οι κλασσικές ταινίες Sonic: Underground, Dennis the Menace, Babar and Wallace & Gromit.


Ο κ. Paul Robinson, Global CEO της KidsCo, καλωσορίζοντας τα νέα: “Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την hellas online και επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα που συνεχίζει να αποτελεί σημαντική περιοχή για την KidsCo. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το περιεχόμενό μας θα διατίθεται δωρεάν αλλά και στην υπηρεσία video on demand στα Ελληνικά, καθώς η προσφορά περιεχομένου στην τοπική γλώσσα αποτελεί μια δέσμευση της KidsCo’s για φανταστικό περιεχόμενο σε διάφορες πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο.”


Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online σχολίασε: “Με ιδιαίτερη χαρά καλοσωρίζουμε την KidsCo και την υπέροχη σειρά οικογενειακών προγραμμάτων της στην υπηρεσία του hol video club που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο. Ισχυροποιώντας τη θέση μας στην τηλεπικοινωνιακή αγορά, επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των IPTV υπηρεσιών μας και η συνεργασία μας με την KidsCo είναι στρατηγικής σημασίας για να το επιτύχουμε.”