Η MasterCard γιόρτασε τη συνεργασία της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish.

PublicΤο Σάββατο 22 Νοεμβρίου, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο Public Συντάγματος και πήραν μέρος στη λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε η MasterCard για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η οικοδέσποινα της γιορτής, μιας γιορτής γεμάτη μουσική, χαμόγελα και πολλές εκπλήξεις. Στη γιορτή παρευρέθησαν πολλοί επώνυμοι δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή τους και γνωρίζοντας από κοντά τους θαυμαστές τους, όπως o Θοδωρής Μαραντίνης από τους Onirama, η Τάμτα, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Θάνος Τζάνης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους τους καλλιτέχνες, να συμμετέχουν στα διάφορα happenings ενώ η Γιώτα Τσιμπρικίδου από το ραδιοφωνικό σταθμό LAMPSI FM 92.3 ξεσήκωσε τους επισκέπτες μεταδίδοντας live την εκπομπή της από το Public.

Μια εικονική πιστωτική κάρτα, είχε στηθεί στην είσοδο του καταστήματος, στην οποία όλοι μπορούσαν να γράψουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, μεταφέροντας ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με μια κλήρωση και χάρισε σε 4 τυχερούς επισκέπτες πλούσια δώρα. Ήταν μια γιορτή γεμάτη μουσική, χαρά και πολλές εκπλήξεις.

Η MasterCard με συνέπεια και κοινωνική ευαισθησία στηρίζει έμπρακτα τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πραγματοποιώντας ευχές σε παιδιά που τις αξίζουν και τις έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προωθητικής ενέργειας της MasterCard όπου από τις 15/11/2008 μέχρι τις 31/12/2008 όλοι οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της MasterCard, Gold MasterCard και Platinum MasterCard μπορούν, απλά στέλνοντας ένα SMS στο 54340 έως και 2 ημέρες μετά την πραγματοποίηση κάποιας συναλλαγής με την πιστωτική τους κάρτα να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη ενέργεια και να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό κερδίζοντας ονειρεμένα δώρα.