Ο “όλα-σε-ένα” προβολέας EH-DM2, με ενσωματωμένο DVD και surround σύστημα ήχου, παρέχει μια πρωτόγνωρη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

epson-eh-dm2Η Epson παρουσιάζει το EH-DM2, ένα φορητό κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας με μοντέρνο design σε μαύρο χρώμα. Αυτός ο νέος προβολέας με ενσωματωμένο DVD (με συμβατότητα DivX) αλλά και surround σύστημα ήχου, παρέχει σε όλη την οικογένεια την εμπειρία της “μεγάλης οθόνης” σε συνδυασμό με την απόλυτη ευκολία στη χρήση.

Η Stéphanie Lugbull, Product Manager of Home Cinema Video Projectors της Epson Europe, σχολίασε σχετικά: «Ο εύχρηστος EH-DM2 είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε παρέα και οικογένεια που αναζητά την ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία. Αυτός ο φορητός προβολέας μπορεί, με την λαβή του και τη μοντέρνα θήκη του, να μεταφερθεί εύκολα όπου θέλει ο ιδιοκτήτης του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ενός φίλου ή στις διακοπές, ακόμη και στον κήπο. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Epson 3LCD, ο συγκεκριμένος προβολέας είναι τέλειος για όλη την οικογένεια.»

Τα δύο ενσωματωμένα ηχεία των 8 Watt προσφέρουν την εμπειρία του surround ήχου στο home cinema, ενώ o EH-DM2 προσφέρει επίσης εξαιρετική φωτεινότητα 1200 lm και πεντακάθαρες εικόνες ακόμη και αν υπάρχει έντονο φως μέσω της 3LCD τεχνολογίας. Ο προβολέας είναι συμβατός με όλα τα πολυμέσα με δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστές, ψηφιακές κάμερες, κονσόλες παιχνιδιών και USB-sticks. Οι λάτρεις των video games θα ενθουσιαστούν με την εύκολη σύνδεση μεταξύ της κονσόλας παιχνιδιών και του EH-DM2, που τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε μεγάλη οθόνη και με surround ήχο.

Η Stéphanie Lugbull πρόσθεσε: «Για προβολή ταινιών, τηλεόρασης, αθλητικών γεγονότων, φωτογραφιών από της διακοπές, video games ή μουσικής, η εμπειρία της “μεγάλης οθόνης” μπορεί να σας ακολουθεί παντού και πάντα.»

Ο προβολέας είναι συμβατός με HD και έχει δυνατότητα αναπαραγωγής DVD και DivX αρχείων, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα συνδεσιμότητας εξαρτημάτων ή θυρών USB για εύκολη πρόσβαση σε πολυμέσα. O EH-DM2 περιλαμβάνει πολλά ακόμα επιπλέον μοναδικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης ανίχνευσης της αναλογίας διαστάσεων του  DVD και του format του δίσκου, της εκπληκτικής φωτεινότητας ακόμη και αν υπάρχει έντονο φως, μιας λειτουργίας προβολής slide-shows με μουσική κατευθείαν από ένα USB-stick και ενός αυτό-φωτιζόμενου remote-control με άμεση πρόσβαση στα βασικά περιεχόμενα και τη λειτουργία του DVD και του προβολέα. Τέλος, ο προβολέας και ο λαμπτήρας έχουν εγγύηση τριών χρονών.

Βασικά χαρακτηριστικά Epson EHDM2:

  • Κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας για προβολή DVD (ή DivX) σε μεγάλη οθόνη.
  • Πραγματική κινηματογραφική εμπειρία (συμβατότητα με HD, διαστάσεις 16:9, πεντακάθαρη εικόνα και εκπληκτικός ήχος).
  • Ανάλυση 480p (854 x 480 pixels) και μέγεθος εικόνας από 30″ έως 300″!
  • Ευρείες δυνατότητες συνδεσιμότητας με: PC, USB, δίσκους, τηλεοπτικό δέκτη, ψηφιακή κάμερα και mp3 player.
  • Μικρό και μοντέρνο design και μαύρο χρώμα.
  • Εύχρηστη φορητή συσκευή με λαβή και μοντέρνα μαλακή θήκη μεταφοράς (με ειδική θήκη για DVD).
  • Εύκολη εγκατάσταση: χωρίς καλώδια εκτός από το καλώδιο τροφοδοσίας.
  • Εκπληκτική φωτεινότητα (1200lm) σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
  • 3 χρόνια εγγύηση (συμπεριλαμβανομένου και του λαμπτήρα)