Με αφορμή τα «εγκαίνια» της ελληνικής πλατφόρμας των Χαρτών Google με πληροφορίες Transit, η Google ετοίμασε σειρά εκπλήξεων.

Google Maps LogoΜε αφορμή τα «εγκαίνια» της ελληνικής πλατφόρμας των Χαρτών Google με πληροφορίες Transit, η Google ετοίμασε μία σειρά εκπλήξεων για όσους κινηθούν με τις αστικές συγκοινωνίες την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, για να κάνουν τις διαδρομές τους όχι μόνο πιο απλές αλλά και πιο ευχάριστες.


Στη γιορτινή «πρεμιέρα» του Google Transit για την Αθήνα, είναι όλοι καλεσμένοι για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα υπηρεσία. Εκπλήξεις περιμένουν τους επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών σε κομβικά σημεία της πόλης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εφαρμογή Transit στο «φυσικό» της περιβάλλον. Οι ενέργειες περιλαμβάνουν:
• Google Mascot Teams που θα κυκλοφορούν στην πόλη με αστικές συγκοινωνίες, με πολύ κέφι, Google δώρα και όλες τις απαντήσεις στις Google Transit ερωτήσεις του κοινού
• Ένα Google Transit Photobooth για αναμνηστικές φωτογραφίες με Google χαμόγελα και με το νέο must have QR code του Google Transit
• Infopoints για την ενημέρωση του κοινού
• Λεωφορεία, μετρό και τραμ «ντυμένα» που θα συμμετέχουν στην Google Τransit γιορτή
Η εφαρμογή Google Transit, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) και στόχο έχει να διευκολύνει τη ζωή στην πόλη βοηθώντας το επιβατικό κοινό αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας να βρουν και να επιλέξουν την καλύτερη διαδρομή για την μετακίνησή τους με αστικές συγκοινωνίες (λεωφορείο, μετρό, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, τραμ, προαστιακός). Πλέον λοιπόν όσοι κινούνται στην πόλη έχουν ακόμη μία εναλλακτική στις οδηγίες μετακίνησης από τους Χάρτες της Google, αυτή των αστικών συγκοινωνιών.


«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Google Transit στην Αθήνα και το γιορτάζουμε με μία σειρά ενεργειών που θα δώσει στο κοινό την ευκαιρία το γνωρίσει καλύτερα και να συμμετάσχει στις εκπλήξεις που ετοιμάσαμε. Οι Χάρτες της Google, σκοπό έχουν να βοηθούν τους χρήστες να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους, την πόλη τους, την γειτονιά τους…Προς αυτήν την κατεύθυνση σημαντική είναι και η ενημέρωση για τις αστικές συγκοινωνίες, προκειμένου να γίνει η πλοήγησή τους στην πόλη ευκολότερη και ταχύτερη» είπε η κ. Μαρία Φουντά, Product Marketing Manager της Google Ελλάδας.


Η πληροφόρηση Transit είναι διαθέσιμη δωρεάν στη διεύθυνση maps.google.gr/transitathens, ενώ είναι προσβάσιμη τόσο στους Χάρτες της Google στο διαδίκτυο, όσο και στην εφαρμογή Χαρτών της Google για κινητά.


Τα μάτια ανοικτά λοιπόν, γιατί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, κανείς δεν θα θέλει να χάσει τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η Google στην Αθήνα. Καλωσορίζουμε όλοι μαζί το Google Transit, την νέα υπηρεσία της Google που θα κάνει την μετακίνηση και εξερεύνηση της Αθήνας ευκολότερη για πολίτες και επισκέπτες της.