H Kingston Digital ανανεώνει το Wi-Drive App και διευρύνει τη διάθεσή του στην Ελλάδα για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Kingston-Wi-Drive-1Η Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc, της νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοινώνει την κυκλοφορία του ανανεωμένου Wi-Drive™ App. Εγκαθιστώντας το ανανεωμένο Wi-Drive app, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν επιπλέον χαρακτηριστικά στο ήδη βραβευμένο Wi-Drive της Kingston®. Παράλληλα, το Wi-Drive πλέον διατίθεται στην ελληνική αγορά από ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.
Οι νέες λειτουργίες του Wi-Drive App περιλαμβάνουν τα εξής:


• Ασύρματη φόρτωση και διαγραφή αρχείων: Η μεταφορά αρχείων από τη συσκευή Wi-Drive στο “local area” της εφαρμογής και αντίστροφα γίνεται μέσω Wi-Fi.
• Αναγνώριση συσκευών Apple στην επιλογή «Open In»: Όταν γίνεται επεξεργασία εγγράφων, το Wi-Drive εμφανίζει την επιλογή «Open In», έτσι ώστε ο χρήστης να διαλέξει ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει για να ανοίξει και να αντιγράψει το αρχέιο.
• Προσθήκη δυνατότητας επιλογής αρχείου και αποστολής email: Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και να στείλει αρχεία μουσικής, φωτογραφίες, video, έγγραφα (μέχρι 10ΜΒ) ως συνημμένα αρχεία σε email.
• Minor Bug Fixes
Η ανανεωμένη έκδοση του Kingston Wi-Drive App είναι διαθέσιμη από το App StoreSM, ενώ παράλληλα βρίσκεται και εδώ.
Παράλληλα, η Kingston διευρύνει το δίκτυο διανομής του Wi-Drive το οποίο πλέον διατίθεται στο Golden-i, στα καταστήματα Systemgraph, Public, MULTIRAMA και Media Markt.
To Kingston Wi-Drive συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kingston.com