Η ΟΚΙ παρουσιάζει δυο εκδόσεις της σειράς MC8x1, με σκοπό να καλύψει το σύνολο των αναγκών για έγχρωμη εκτύπωση Α3/Α4 για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

oki-printing-solutions-logoΚαι τα δυο μοντέλα, MC851 και MC861, ενσωματώνουν πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά στη βασική τους έκδοση όπως δίκτυο, duplex, R-ADF και δίσκο 40GB, γεγονός που αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


Συγκεκριμένα το MC851 απευθύνεται σε επιχειρήσεις που το βασικό ζητούμενο είναι η χαμηλή τιμή κτήσης χωρίς συμβιβασμούς αναφορικά με την πληρότητα των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών. Με 22 σελίδες/λεπτό στην έγχρωμη εκτύπωση και 34 σελίδες/λεπτό στη μονόχρωμη και λειτουργίες print, copy, scan και fax, το MC851 αναμένεται να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας για την επιχείρηση.


Tο MC861, με αυξημένη ταχύτητα για την έγχρωμη εκτύπωση (26 σελίδες/λεπτό) και toner αυξημένης διάρκειας, έχει χαμηλότερο κόστος χρήσης, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ομάδες εργασίας με αυξημένες ανάγκες εκτύπωσης.