Ευχρηστία και κομψότητα

Η Alcatel έχοντας μας συνηθίσει στην κυκλοφορία συσκευών με προσεγμένο design και ευκολία στη χρήση, κυκλοφορεί ακόμα μία που θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω της.

Alcatel One Touch C550 Πλέον, ήγγηκεν η ώρα να δούμε ένα κινητό που ελκύει τους δύσπιστους. Με την κυκλοφορία του C550, η Alcatel συνεχίζει την παράδοση που τη θέλει να κυκλοφορεί συσκευές-έργα τέχνης, αφού το εν λόγω κινητό ξεχωρίζει, αρχικά, για το καθ’ όλα επιμελημένο design του. Το C550 είναι μια πολύ ελαφριά και λεπτή συσκευή η οποία απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εκείνους που θέλουν μια εμφανίσιμη, λιτή και εύχρηστη λύση. Διαθέτει οθόνη τύπου CSTN, ανάλυσης 128x160 pixels και με δυνατότητα απεικόνισης 65.000 χρωμάτων. Η κάμερα της συσκευής είναι VGA, ενώ η μνήμη είναι της τάξεως των 4 ΜΒ, αριθμός μικρός αλλά μάλλον ικανοποιητικός για τις απαιτήσεις του χρήστη μιας τέτοιας συσκευής. Στο C550 θα βρείτε χρήσιμες στην καθημερινότητά σας εφαρμογές, ενώ χάρη στην υποστήριξη της πλατφόρμας Java θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πληθώρα εφαρμογών και να διασκεδάσετε παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια. Ακόμα κι αν οι πολλοί και διαφορετικοί τρόποι συνδεσιμότητας είναι περιττοί για μια συσκευή της κλάσεως του C550, το μοντέλο της Alcatel δε διαθέτει ούτε καν τα στοιχειώδη, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η επικοινωνία του με άλλες συσκευές ή υπολογιστή. Το GPRS της συσκευής και ο WAP 2.0 browser θα αναλάβουν τα της περιήγησής σας στο mobile internet, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη θα βρείτε τη δυνατότητα για πραγματοποίηση conference call με τη συμμετοχή έως και 5 συνομιλητών. Η μπαταρία του Alcatel C550 τέλος είναι της τάξεως των 650 mAh και δείχνει ικανή για την κάλυψη των αναγκών τροφοδοσίας της συσκευής, εξασφαλίζοντάς της επαρκή αυτονομία.

ΘΕΤΙΚΑ

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός

Ικανοποιητικές αντοχές μπαταρίας

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Παντελής έλλειψη τρόπων συνδεσιμότητας

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Μια κομψή, εύχρηστη και άκρως λειτουργική συσκευή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 102.5 x 44 x 15.5 χιλ.

Βάρος: 85-90 γρ.

Μνήμη: 4 MB

Οθόνη: CSTN, 128×160 pixels, 65.000 χρωμάτων

Κάμερα: VGA

Μπαταρία: LiIon 650 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 320 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 6 ώρες και 30 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: Java MIDP 2.0, T9, GPRS, WAP 2.0 browser, organizer, games, group messaging, SMS, MMS 1.2, audio synthesizer