40 τυχεροί χρήστες του What’s Up θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο Τορίνο στις 10 Οκτωβρίου.

WHAT'S UP logoΤαξίδια στην Ιταλία για να απολαύσουν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Red Hot Chili Peppers και μοναδικά άλλα δώρα, από ποδήλατα, laptop, δωρεάν λεπτά ομιλίας, SMS & Internet, προσφέρει στους χρήστες του το WHAT’S UP της COSMOTE με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας.


To WHAT’S UP Reload It δίνει την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να παρακολουθήσουν -παρέα με έναν φίλο ή φίλη τους- live τους Red Hot Chili Peppers στο Τορίνο, στο Pala Olimpico στις 10 Δεκεμβρίου, εξασφαλίζοντας δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για τη μοναδική αυτή συναυλία.


Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του WHAT’S UP (www.whatsup.gr) και κάνοντας Reload οι συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό έως και τις 31 Οκτωβρίου. Επιπλέον, το WHAT’S UP Reload It προσφέρει 3.000 ακόμα δωρεάν downloads του νέου άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, “I’m With You”.


Γιατί στον κόσμο του WHAT’S UP όλα είναι δυνατά!